Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen már nem megszokott/normális szűznek lenni? 18L
Figyelt kérdés
néha poénkodnak rajtam amiért még szűz vagyok és nagyon szarul esik:(
Hát nem tudom, de ha bennelennél szívesen lefeküdnék veled.(Még én is szűz vagyok)
Csak írj egy levelet.
18f
2011. márc. 20. 16:13
3/15 anonim válasza:
fájva íromle,h nem gáz,mivel ez már a százhuszadik ilyen kérdés és szerintem ki is írták ,amikor kiakartad írni! Még egy ilyen kérdés és mindenki gáznak fogja írni,még én is,pedig én is az vagyok...
2011. márc. 20. 16:14
4/15 anonim válasza:
Nem gáz.
2011. márc. 20. 16:17
5/15 anonim válasza:
Nem megszokott, de: senkinek semmi köze hozzá, hogy te kivel, mikor, hogyan. Éppen ezért nem is értem, minek beszélgetsz róluk ilyen témákról.
2011. márc. 20. 16:18
6/15 anonim válasza:
Én is 18 évesen vesztettem el... Szerintem jobb is így, mivel az érettebb gondolkodás a szexhez való hozzáállásban is érettebb hozzáállást adott, és nem egy elbénázott szánalmas próbálkozás volt az első, hanem egy olyan, ahol a lánynak sok orgazmust tudtam okozni. Jobb így szerintem, és neked sincs miért aggódnod. A szüzesség az nem egy tényleges fizikai állapot, ami megváltoztat utána valamit (najó valamilyen szinten a nőknél igen) hanem csak a szex eddig meg nem történte. Nem lesz ettől senki sem rosszabb, szánalmasabb, cikibb ember. Sokkal szánalmasabb szerintem az olyan férfi, aki elmegy a nőben, és otthagyja a nőt, mint egy zsebkendőt amibe... hát... na. És nem elégíti ki. Talán azért, mert 14 évesen így csinálta, és azóta is így csinálja, és ehhez szokott hozzá. Én azt a 4 évet a témában történő olvasással töltöttem, és meg is lett az eredménye. Az első alkalommal a partnerem el sem hitte, hogy én vagyok neki az első.
2011. márc. 20. 16:21
7/15 anonim válasza:
Előző vagyok 18/F
2011. márc. 20. 16:22
8/15 anonim válasza:
Ez nem úgy van, hogy egy bizonyos kor után nem normális. A szüzességnek nincs felső korhatára. Az a nem normális, aki már tini korban veszti el, főleg úgy, hogy nem is szerelmes, csak versenyezni akar, hogy ki veszti el előbb. Ne figyelj rájuk, akik poénkodnak, mert ők a nem normálisak! Te nagyon is okos vagy!
2011. márc. 20. 16:22
9/15 anonim válasza:
Valóban nem ez az első ilyen kérdés, de én valahol örülök neki. Mivel ez is mutatja, hogy ha nem is vagyunk/vagytok sokan, de még akad ilyen lány, fiú.
Ennyi évesen, sőt még idősebben is és is szűz voltam. Ma már férjem van, szóval... De én előtte nem voltam senkivel. Hidd el csak azért poénkodnak veled, próbálnak gúnyt űzni ebből, mert IRIGYEK! Hisz ha majd te is megtalálod az igazit, aki valóban szeret, nem csak egy-két éjszakára (akár lehet ő lesz a férjed is), hát majd neki adod oda a leges legnagyobb ajándékot amit csak adhatsz. Hisz az ember egyik legnagyobb kincse a szüzessége. Nekik viszont ez már nem adatik meg, hisz odaadták már valaki másnak, aki lehet csak egy éjszakára akarta őket megszerezni.
2011. márc. 20. 16:23
10/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz!
Én is 18 vagyok és szintén szűz!
És büszke vagyok rá!
Mondok jobbat!
Az első csókomat szülinapi ajándékként kaptam meg attól a sráctól, akivel most is együtt vagyok! :)
És ő sem tartja gáznak, sőt azt mondta, hogy ezzel még jobban "feltüzeltem"! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!