Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel küzdhetném le a félelmem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel küzdhetném le a félelmemet a 69-es pózzal szemben?

Figyelt kérdés

Kicsit kínos a kérdés, de hol tegye fel az ember, ha nem itt.

A barátom egy ideje győzköd már, hogy csináljuk a 69-est, de én egy dolog miatt tartok tőle.

... ez pedig, hogy az orra ilyenkor tulajdonképpen már a fenekemnél van és ez zavar..... :S:S

nyilván rendszeresen tisztálkodom, nem azzal van a gond, de mégis emiatt tartok tőle, hogy mit érez vagy nem érez ilyenkor :S

segítsetek :(

2011. márc. 19. 20:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
én a helyében még akár a fenekedet is megnyalnám. nem érdekelne.
2011. márc. 19. 20:02
 2/11 acel ***** válasza:
63%
Szerintem is hülyeség ilyentől tartani. Ha annyira zavar akkor csináld sötétben először és arra koncentrálsz ami a szádban van, ha eléggé koncentrálsz lehet elfelejted hogy van még egy lukad odalent! Szerintem am sem nyúlna oda először legalábbis biztosan nem.
2011. márc. 19. 20:06
 3/11 anonim ***** válasza:

Ne félj tőlle.. engedd el magad.. Én sem mertem, pont azért amit írtál...

Ma pedig már imádom!! Sőt! ahogy az előző is írta.. a fenekedet is nyugodtan told oda" én imádom!! és a barátom is!! Előtte jó alaposan fürödj le, így biztonságosabban érzed magad!

19/L

2011. márc. 19. 20:06
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
Meg különben is egy puk nem a világ
2011. márc. 19. 20:09
 5/11 anonim ***** válasza:

Az én párom orra is odaér, és nagyon izgat ez a tudat, de persze előszőr én is féltem ettől, és el is mondtam neki. Ő pedig bevallota, hogy pont ezért szerette volna a 69-et, mert akkor a fenekemet is közelebbről szemügyre veheti. :D Akkor szégyenlősen, de belementem. Azóta meg, egyenesen imádom a 69-et. És a popsim is megszokta puszilni, nyalni. :)

Természetesen higiénikus vagyok, és előtte mindig fürdök, szóval ilyesmivel nincs gond!

20/N

2011. márc. 19. 20:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Ne félj semmit. Mi imádjuk a női popsit közvetlen közelről is. Legtöbbünk a nyelvét is bedugja időnként.
2011. márc. 19. 20:21
 7/11 anonim ***** válasza:
A barátnőm is azt hitte, hogy zavar a feneke látványa, pedig ez izgat fel igazán. :)
2011. márc. 19. 20:42
 8/11 anonim ***** válasza:
,,meg különben is egy puk nem avilág,, xDDDDD meghaltam
2011. márc. 19. 20:58
 9/11 anonim ***** válasza:
na csajok, eddig nekem ez eszembe sem jutott, de most már bennem is bennem van a "puk-para" :D
2011. márc. 19. 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed, én nem csinálok ebből problémát, zavarna a helyzet meg minden, semmi kedvem hozzá, ezért nem csinálom, ilyen egyszerű. Majd lehet egyszer kedvem lesz hozzá, de addig is mit erőltessem.
2011. márc. 19. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!