Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindez csak a szex hiánya miatt van?

Én barátommal egy éve vagyunk együtt, úgyhogy annyira új barátnőnek sem számíthatok:) De a mai napig feláll neki egy apró szájra puszitól is, a hevesebb csókoknál meg teljesen kemény lesz. Mi mindig azt csináljuk, hogy első 2 menetet ruhában(nem engedi se a kézi se az orális kényeztetést), mindig úgy, hogy izgassam közben a nemi szervét a fenekemmel elég neki 1-2perc. A harmadik menet már lassabban megy akkor bírja 15-20ercig is. Lassan tanul a drága, de azért még mindig elég gyors. Főleg az első 2 menetnél.
így ti is próbáljátok ki, hogy az első 1-2 menetet csak kézzel-szájjal csináljátok és utána történjen maga az aktus.

szia, ez teljesen normális, ezért tértem át az első randik után boxerről a normál alsógatyára...idővel elmúlik, a lánynak meg csak imponáljon, hogy beindulsz rá
25/f

Nekem lányként nagyon imponálna, ha a barátom ennyitől elmenne! :)
DE
Nála (21,5 éves) pl. teljesen változó, hogy mennyire izgul fel, több, mint 3 éve vagyunk együtt, és van, hogy egyetlen csóktól feláll neki, és van, hogy attól sem, ha a melleimet csókolgatja...
Viszont Ő nem bír 2 menetet egymás után, mert egyrészt szörnyen érzékeny lesz a makkja és órákig nem lehet hozzányúlni, másrészt a kedve is alábbhagy miután egyszer már kielégült, szóval nem mindenkinek megy 2 menet (értsd: ejakuláció) egymás után...
Én inkább azt tudnám javasolni, hogy gyakorold masztizás közben, hogy mindig abbahagyod kicsit, mielőtt érzed, hogy elmennél, aztán folytatod- így megpróbálod minél hosszabbra nyújtani a dolgot. A barátomnak így sikerült a szex közbeni teljesítményt 5-10 percről 15-20ra növelni :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!