Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől lehetséges ez? Miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehetséges ez? Miért késik folyton?

Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban késik a mensim. Volt olyan h 3 hónap is kimaradt. Élek szexuális életet. Voltam ezzel nőgyógyásznál, hogy ilyen sokat késik és azt mondta hogy nincs semmi baj velem, de irt fel fogamzásgátlót hogy védekezzünk is és hogy pontosan megjöjjön. Most megint késett a mensim 2 hónapot. Együtt voltunk a barátommal 2 hónappal ezelőtt és erre rá kb 3 hétre voltam nőgyógyásznál. Ő észre veszi egy sima vizsgálatnál hogy terhes vagyok e? " hónapot késett lehetek terhes? Nem hánytam nem vagyok rosszul de a hasam alja sokszor görcsöl és fáj mint mikor megszokott lenni. Mitől van ez?
2011. márc. 19. 17:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát, ha az orvos szerint minden rendben van veled, akkor mást én se nagyon tudok mondani. Legfeljebb váltsd le a nőgyógyászod!
2011. márc. 19. 17:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Komolyabb vizsgálatok kellenének ide!

A fogamzásgátló csak a ciklusodat állítja be - ha a petesejt érésével vannak problémák, azon nem segít!

Addig vizsgáltasd ki, amíg nem leszel esetleg emiatt meddő!

2011. márc. 19. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!