Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elvárja, hogy kinyaljam. Még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárja, hogy kinyaljam. Még ilyet? Bővebben lent

Figyelt kérdés
A csajom elvárja, hogy én őt kinyaljam szex előtt. Hát de nem értem. Jólvan, ő szokott orálisan kényesztetni (szopni) de ez nem feltétlen jelenti, azt, hogy kellene viszonoznom. Nekem fel kell izgulnom valamitől, külömben nem szexelhetnénk. Ő majd felizgul, ha beteszem neki. Tudtommal élvezik azt a csajok. Akkor miért várja el, hogy én őt kinyaljam?
2011. márc. 19. 15:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha te nem teszed meg akkor neki sem kell téged 'leszopnia'.. [ha már így fogalmaztál]

Akár hiszed, akár nem a lánynak is fel kell izgulnia! :]

13/F

2011. márc. 19. 16:25
 22/31 anonim ***** válasza:
Ha nem nyalod ki, ő se fog leszopni.
2011. márc. 19. 17:13
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Bocs ,de sokat gondolkoztam mi is jo ide ,de más nem jut eszembe csak az ,hogy mekkora gyökér vagy .Te mindenben ilyen önző spúr alak vagy ha már ő veszi a fáradságot és bekapja a szottyat kis dákod neked nem megy ? nembirom az ilyen gondolkodást 21/F
2011. márc. 19. 17:13
 24/31 anonim ***** válasza:
Miért is lenne az neked baj ha PUnciT nyalnál?
2011. márc. 19. 17:38
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Sokat kellett gondolkoznom, hogy őszintén mit is írjak neked :) Őszinte legyek? Nem tapasztaltam még egy ilyen retardált gyökeret mint te! Elvárod, hogy csinálja neked a csajod, és cserébe semmi? megérdemelnéd, hogy dobjon, de úgy, hogy a lábad földet ne érjen.

Arra nem gondoltál, hogy a csajnak is szüksége van egyébre? Menj a _csába ha ilyen kretén vagy :)

2011. márc. 19. 17:48
 26/31 anonim ***** válasza:

De,tényleg amúgy miért nem akarod kinyalni?

Undorodsz a puncijától,vagy mi a problámád vele?

2011. márc. 19. 17:55
 27/31 anonim ***** válasza:
Majd én kinyalom helyetted jó sokáig és mélyen!
2011. márc. 20. 09:45
 28/31 anonim ***** válasza:

Fogadjunk, hogy még orgazmusa sem volt a barátnődnek, te meg vakargatod a fejed, hogy vajon miért. Bár lehet, hogy fel sem tűnt, sikoltott kettőt, csak hogy azt hidd, hogy elment, te meg elhitted, hogy mekkora kan vagy.

Ugyanúgy, ahogy neked jó leszop (ahogy te fogalmaztál), ugyanúgy neki is jó, ha kinyalod. És ha jelent valamit a lány és szokott füredeni, akkor neked is jó, ha úgy is örömet okozol neki.

30/F

2011. márc. 20. 13:20
 29/31 anonim ***** válasza:

"Nekem fel kell izgulnom valamitől, különben nem szexelhetnénk. Ő majd felizgul, ha beteszem neki."

Epic megközelítés! :D

2011. márc. 21. 01:03
 30/31 anonim ***** válasza:
Teljesen logikus, hogy kamu..)
2011. márc. 21. 09:10
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!