Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárja, hogy kinyaljam. Még ilyet? Bővebben lent
b*szki bnőd helyében lennék tuti már régen otthagytalak vna te gyökér..
te is feltudnál attól izgulni h párat ránt rajta aztán kész.. és szted ha tök száraz akk hogy fogod neki betenni hogy ne fájjon te majom?? te miért várod el hogy ő sz*pjon? ha ennyire nehezedre esik, hogy kinyald akk tuti h nem is szereted igazán..ülj le fiam egyes.
Rájöttem:te azt hiszed,hogy a barátnőd egy felszopó lány!!
Gyökér:D
Szánalmas bolond vagy kérdező!
Ha te elvárod az orált, akkor te is viszonozd!
Én tuti, hogy már rég kidobtalak volna, mint macskát szarni.
-.-"
Szivecském!
Ha nem tudnád a férfiaknak kevesebb idő kell ahhoz hogy felizguljanak mint a nőknek.
Egy normális férfinak az is elég, hogy ránéz a barátnőjére és áll neki.
A nőknek kell az izgatás is. nemcsak az orális technika(nyalás) hanem az előtte való csók, ölelés stb.
De ha ezt te nem érted meg, és te csak attól izgulsz fel, hogy a barátnőd szop akkor nagyon sajnállak téged is, de a barátnődet még jobban, hogy ilyen önző és tudatlan barátja van mint te.
Jahm, egy nőnek tűrnie kell... a kényeztetést.
A legszomorúbb az egészben, hogy neked van barátnőd, miközben semmi eszed, de még csak jószándék sincs benned. Nem is azzal van a baj, hogy nem akarod az orált, mert ezt még ha nagyon megerőltetjük magunkat, el lehet fogadni. De ez a hozzáállás... Nem, nem izgul fel a nő attól, ha csak beteszed neki. Fáj, dörzsöl, és iszonyatosan ég utána, ha szárazon hatolsz be. Egy nőnek pedig sokkal több kényeztetés kell általában, hogy beinduljon, mint egy férfinak.
Remélem a barátnőd ország-világnak elterjeszti mennyire rossz vagy az ágyban és egy nő se fog szóba állni veled, miután elhagy.
Hogy lehet valaki ilyen érzéketlen p.öcs?! Baromi önző vagy, tudod? Nem attól izgul fel, hogy berakod neki, pont ellenkezőleg! Én szűz vagyok, de rohadt egyértelmű, hogy fáj a barátnődnek, ha nem nedves...:S Nagyon szánalmas, hogy ennyire nem értesz a dolgokhoz! Elkeserítő. Ha az én barátom is ilyen lenne (szerencsére nem ilyet!), már rég kidobtalak volna! Sajnálom a barátnőd, hogy ilyen balf.asz pasija van, mint te! Te mit szólnál hozzá, ha ő nem akarna téged orálisan kielégíteni? Gondolom neked is szarul esne. Már nem azért, de ha te csak attól tudsz beindulni, ha szopnak, az már régen nem jó! Barátomnak már akkor áll, ha egymás mellett fekszünk és smárolunk, vagy csak simogatjuk egymást, neki nem saját maga számít, és sokkal többet akar nekem adni, minthogy saját magának jó legyen! A témát sem erőlteti, pedig azért akadálya nem igazán lenne. Mindegy, ez kitérő volt, de TALÁN észreveszed, hogy miként kéne "gondoskodnod" a barátnődről szex közben! Szánalmas tapló vagy, egy önző dög:(
16/L
Nekem is ilyesmi volt az exem.Aztán szakitás után elmeséltem ezt pár embernek,akik továbbadták.Pont egy beülös helyen voltunk,amikor nagydumás srácok(akiknek az exem mindig nyalt)elkezdték macerálni mekkora szánalom,hogy nem tud egy csajt se kielégiteni,de mekkora nagy kemény gyereknek hiszi közbe magát.Aztán mindenki röhögött rajta.Sose felejtem el,hogy égett a feje,aztán motyogott ott,tökre elásta magát.
Remélem Te is hasonlóan jársz.Látszik,hogy egy gyökér vagy még büszke is vagy rá,hogy s.ar vagy az ágyba és semmit se tudsz a nőkről.Remélem legalább pénzed van,ha már szexbe rossz vagy,ha az se akkor tényleg hatalmas lúzer vagy.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!