Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elvárja, hogy kinyaljam. Még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárja, hogy kinyaljam. Még ilyet? Bővebben lent

Figyelt kérdés
A csajom elvárja, hogy én őt kinyaljam szex előtt. Hát de nem értem. Jólvan, ő szokott orálisan kényesztetni (szopni) de ez nem feltétlen jelenti, azt, hogy kellene viszonoznom. Nekem fel kell izgulnom valamitől, külömben nem szexelhetnénk. Ő majd felizgul, ha beteszem neki. Tudtommal élvezik azt a csajok. Akkor miért várja el, hogy én őt kinyaljam?
2011. márc. 19. 15:16
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
hát figyej ha ő lesz*p téged és akarja h te is nyald ki akkor hajrá csináldmeg ha meg nem akaraod akkor szerintem ő se fog lesz*pni :S
2011. márc. 19. 15:17
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

te állat

a csajnak is fel kell izgulnia hogy nedvesedjen.

te szerencsétlen

2011. márc. 19. 15:18
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenek kedveském az érzelem nélküli kapcsolatok. Nálatok elvárásnak számít, ami egy szerelmi kapcsolatban önmagától világos!
2011. márc. 19. 15:19
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Remélem ezentúl gondol egyet a barátnőd és soha többé nem fog leszopni. Akkor majd megtudod ,hogy miért kéne őt is orálisan kényeztetni. :)

"Ő majd felizgul,ha beteszem neki."- Hány éves vagy?-.-" Jézusom!

2011. márc. 19. 15:20
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

"Ő majd felizgul, ha beteszem neki." Ülj le egyes!!

Remélem, hogy kamu a kérdés. Mert ha igaz akkor az nagy szégyen.

2011. márc. 19. 15:23
 6/31 anonim válasza:
98%
fekügyél már le te gyökér oszt rángassad magadnak szerencsétlen fasz.
2011. márc. 19. 15:25
 7/31 anonim válasza:
100%
Szerintem te egy okoskodó kis net-huszár vagy,aki még életében nem látott hús-vér puncit,és most össze-vissza hugyálod a gatyácskádat örömödben ,hogy minden bátorságodat összeszedve fel mertél tenni egy nőkről szóló kérdést a neten.
2011. márc. 19. 15:28
 8/31 A kérdező kommentje:
Nem FAKE a kérdés, és nem értem most minek kellett így lecs*szni. Mert ugye annyi szabadidőm van....
2011. márc. 19. 15:30
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

De f*sz vagy!

Ő szopjon le,de te nem akarod kinyalni?!

Akkor,hogy akarod betenni neki,ha nem nedves?

Hány éves vagy te?!:D

Amikor a csaj elmeséli ezt a barátnőinek,hogy mekkora szar a pasija az ágyban,és a lányok bizony pletykásak,elterjed majd,hogy mennyire nem vagy jó:D

A leányzó is rájön majd,arra,hogy ez nem normális...és bizony akkor majd rángathatod magadnak,gratulálok paraszt:D:D

2011. márc. 19. 15:34
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Tudod a nyalás az előjáték része, ahhoz kell hogy a nő felizguljon és nedves legyen. Nem fogja élvezni, ha félszárazon próbálod betebbi, felizgulni tőle meg végképp nehezen fog.

Ne legyél önző. Megfeledkeztél arról, mi az a kölcsönösség. 30F

2011. márc. 19. 15:34
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!