Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék tőle megszabadul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék tőle megszabadulni? Hívjam a rendőrséget?

Figyelt kérdés
A barátommal 3 éve együtt vagyunk, ő 27 én pedig 23. Minden jól ment eddig,de az utóbbi fél évben teljesen megváltozott, 1 éve kb új baráti köre van, lehet hogy ez befolyásolja a viselkedését.Mindíg is mondta hogy nagyon csinos vagyos, de már ugy érzem hogy csak mutogatni akar.Fél évvel ezelött mutatott be a barátainak egy házibuliban, addig nem. Jól éreztük magunkat, iszogattunk. A buli közepén olyan 2 körül bementünk az egyik szobába. Pár perc múlva bejött két haverja is hogy menjünk vissza táncolni, és hogy ne különcködjünk, persze mondanom sem kell már mindegyik hulla részeg volt. Elkezdtek ugratni minket h ők is beakarnak szállni, mire én hevesen tiltakoztam...meglepetésemre a barátom nevetett rajta, és bíztatta őket. Komolyan gondolták a dolgot, és a végén már azon kaptam magamat hogy haza akarok menni és félek. A barátom agresszív lett és durván nyúlt hozzám, kényszerítettek h elégítsem ki őket mindegy hogy milyen formában. Nagyon megalázónak éreztem, és csalódtam a páromban. Mindig is a kedves énjét mutatta nekem, és utálom azt amilyen most. Attól kezdve mindig ha bulizni megy, nekem is mennem kell, hogy az összes haverjával megdugasson és ha nemet mondok megüt, vagy alaposan megver. Még mindig nagyon szeretem, de rettegek tőle, és már depressziós vagyok, nem tudom mit tegyek. Azt akarom h újra a régi legyen, nem akarom elhagyni. Segítsetek kérlek!
2011. márc. 19. 14:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

tegnap 15:11

Te komolyan ennyire ostoba vagy????

Szerinted a "viselkedése" a gond???

Lóf@szt!!!!

Szerinted szeret az téged aki bedob a közösbe???

Szerinted tisztel az téged aki megver ha ellenkezel???

Szerinted emberként kezel téged az aki szexrabszolgaként tart téged???

Szerinted nincs baj az ilyen embernek az értékrendjével, az önkontrolljával, a társas felfogásával???

Szerinted az ilyen embernél ez csak tényleg viselkedés, és nem a besőjének velejéig romlottsága, a gond???

Szerinted az ilyen ember nem egy sz@r alak???

Szerinted az aki így bánik veled, az megérdemel téged? Megérdemli a kedvességed és a kitartásod mellette???

Szerinted nem kaphatnál százszor jobb és értékesebb embert bármikor????

Szerinted normális vagy????

Lóf@szt!!!!!!

Komolyan mondom sajnállak, ha ekkora hülye vagy!!!!

2011. márc. 20. 02:21
 22/23 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy a barátai miatt, egy csalódás miatt, a rossz gyerekkora miatt vagy egy fejsérüléstől ilyen, a lényeg, hogy ennyit a legnagyobb szerelem sem ér meg.
2011. márc. 20. 12:38
 23/23 anonim válasza:

SZerintem rögtön a rendőrségre kellet volna menned .

Ez nem játék . És te még mindig szereted ?

Legalább az óvszerre gondoltak ?Gondolom nem :(

Mi van ha etherbe esel ? Vagy valami nemi betegséget terjeszt az egyikük.

Ez veszélyes.

2011. márc. 20. 17:27
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!