Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék tőle megszabadulni? Hívjam a rendőrséget?
Figyelt kérdés
A barátommal 3 éve együtt vagyunk, ő 27 én pedig 23. Minden jól ment eddig,de az utóbbi fél évben teljesen megváltozott, 1 éve kb új baráti köre van, lehet hogy ez befolyásolja a viselkedését.Mindíg is mondta hogy nagyon csinos vagyos, de már ugy érzem hogy csak mutogatni akar.Fél évvel ezelött mutatott be a barátainak egy házibuliban, addig nem. Jól éreztük magunkat, iszogattunk. A buli közepén olyan 2 körül bementünk az egyik szobába. Pár perc múlva bejött két haverja is hogy menjünk vissza táncolni, és hogy ne különcködjünk, persze mondanom sem kell már mindegyik hulla részeg volt. Elkezdtek ugratni minket h ők is beakarnak szállni, mire én hevesen tiltakoztam...meglepetésemre a barátom nevetett rajta, és bíztatta őket. Komolyan gondolták a dolgot, és a végén már azon kaptam magamat hogy haza akarok menni és félek. A barátom agresszív lett és durván nyúlt hozzám, kényszerítettek h elégítsem ki őket mindegy hogy milyen formában. Nagyon megalázónak éreztem, és csalódtam a páromban. Mindig is a kedves énjét mutatta nekem, és utálom azt amilyen most. Attól kezdve mindig ha bulizni megy, nekem is mennem kell, hogy az összes haverjával megdugasson és ha nemet mondok megüt, vagy alaposan megver. Még mindig nagyon szeretem, de rettegek tőle, és már depressziós vagyok, nem tudom mit tegyek. Azt akarom h újra a régi legyen, nem akarom elhagyni. Segítsetek kérlek!2011. márc. 19. 14:50
1/23 anonim válasza:
És rögtön a buli után nem mentél a rendőrségre? Nem vagy normális te se.
3/23 anonim válasza:
Ha neked ez még kérdés, akkor a dolog simán kamugyanús. Ne szórakozz ilyenekkel.
4/23 anonim válasza:
egy ilyen ember nem érdemel meg senkit!jelentsd fel és hagyd ott!
nem vagy tárgy,hogy birtokoljon!és bűncselekmény amit a haverjaival művel!
6/23 anonim válasza:
Ez komoly?
Ezek után hogy szeretheted?
Ébredj már fel....nem vagy már kis csitri....gondolkodj!!!
Lépj le kezdj új életet, megérdemled nem?
7/23 anonim válasza:
Ez most komoly??? Nem hiszem el, hogy ezek után még képes vagy tovább együtt élni vele. Mindenképp jelentsd fel!
9/23 anonim válasza:
Ez megint az a kérdés, amikor 2 lehetőség van.
Kamu kérdés, és akkor szomorú, hogy valaki ilyet talál ki.
Valódi kérdés, és akkor szomorú, hogy valaki akivel ilyesmi történik, még képes azt írni, hogy "Még mindig nagyon szeretem"...
Ez utóbbi esetben pedig soha nem lesz semmi a régi. El KELL hagynod.
10/23 anonim válasza:
Bár a kérdés az, hogy "Hogyan tudnék tőle megszabadulni?", majd azt írod, hogy "nem akarom elhagyni".
Akkor az első esetre szavazok az előbbi válaszomból.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!