Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék tőle megszabadulni? Hívjam a rendőrséget?
te nem az vagy aki a pedofil tesitanaros fake tortenetet irtad? XDD
am ha nem, akkor tenyleg rendorseg!
W
Szerintem sehogy.
A viselkedése alapján csak kihasznál, de nem szeret.....
Szerintem ne csinálj semmit.Hiába irja le mindenki,hogy hagyd ott,úgyse fogod.Ha igaz a sztori,ver megerőszakol a haverjaival,biztos RETTENTŐEN szerethet,csak elborult az agya.Meg nyilván a lelke mélyén ő jó,csak elrontották,ya NYILVÁN.Talán egyszer megváltozik,mentegesd nyugodtan,sőt tuti majd megváltoztatod,egyszer megkéri a kezed,elvesz,aztán tökéletes férj és családapa lesz hát persze NYILVÁN.
Én sose adok durva választ,meg tipikus az az ember meg állatkákat mentő empatikus lány vagyok,de komolyan ez a kérdés úgy felidegesitett,mint itt még soha egy se.
Tökéletes áldozattipus vagy,azért csinálják mert Veled akármit meg lehet csinálni.Nagy valószinüséggel borzalmas életed lesz,egész életedbe mindenki áttapos majd rajtad,kihasznál,kiröhög,szánalmasnak tartanak,ha megszabadulsz ettől a sráctól,majd nagy eséllyel fogsz ki hasonlót,mert bár felnőtt vagy ,nem vagy képes kézbe tartani az életedet.Ráadásul egy kisgyereknél is ostobább és naivabb vagy,tök fölöslegesen irtad ki a kérdést,valójába homokba dugod a fejed,csak azért irod ki,hogy sajnáljanak milyen rossz neked.
Komolyan fáj,hogy ilyet mondok valakinek,de sajnos ez az igazság.Azért remélem lesz részed szépbe két megalázás között...
15:01+15:02 vagyok.
A viselkedésétől nem fogsz tudni megszabadulni. Tőle viszont lehetőleg minél hamarabb! Mondanám, hogy a barátod egy állat, de nem igazán szeretném sértegetni az állatokat.
Az ilyen embert arra sem méltatnám, hogy leköpjem.
A kérdésed remélhetőleg a tudatalattid elszólása, és tényleg TŐLE akarsz megszabadulni, és meg is teszed, minél hamarabb!
Legszívesebben összehaverkodnék a barátoddal, és én is rád másznék, ha ekkora hülye vagy! Na persze ez csak vicc, de az nem hogy hülyén viselkedsz!
A rendőrségre el kéne menned, de ne feledd, hogy mindent amit mondasz bizonyítanod is kell!
Undorító mocskos és gerinctelen dolog amit a csávó művel!
Az ilyen nem érdemli meg hogy éljen!
Ha te egy szép lány vagy akkor biztos az a szép naív cicababa féle.
Az biztos hogy a csávó lenéz téged, és nem kezel emberként. A tulajdonának tekint!!!
Ha nem akarod elhagyni ezek után akkor jobban sajnállak, mert te magad vagy a legnagyobb ellenséged!!! Sajnállak és rossz érzés hogy szegényke te ennyire kis buta vagy!
Segítségre szorulsz! Ha van bátyád, apád aki bárkit leverne akkor kérj segítséget!
Bár inkább gyűjts bizonyítékot az agresszióra és a kényszerítésre, keress valakit aki hajlandó tanúskodni, és menj a rendőrségre, hogy a mocsok ne ússza meg! Szívesen leverném a gyereket, mert a szememben ugyanolyan roh@dék mint egy pedofil kéjgyilkos! Csak arra képes hogy egy nőt verjen aki gyengébb nála, és nem üt vissza!
Ha gondolod írj privit, és bármiben kérsz tanácsot segítek, de egy valamit jegyezz meg!: Az emberismereted csúnyán pofára ejtett!!! Ezen nincs mit visszacsinálni! A fiúd sohasem volt jó ember!!! Ő ugyanilyen szemétláda volt előtted is! És ha nem állítják le akkor az utánad következő lány is így fog járni!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!