Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok igényes férfi prostit?
A következő elvárásaim vannak. Rendkívül jóképű legyen magas, igényes, ápolt jó megjelenésű. Elképzeléseim szerint 1 órára fizetnék 10.000ftot.
DE nem szexre vágyom inkább simogatásra kényeztetésre..
Amúgy mennyi az átlag tarifa? Ismertek a fenti paramétereknek megfelelő 'szolgáltatót' ?
25 l

Azt megértem, hogy gyengédségre vágysz, de nem tudom mennyire lehet azt megkapni egy hivatásostól.
Én arra érzek erős késztetést, hogy a páromat kényeztessem minél jobban, de egy ideje elég passzív. (30as férfi vagyok.) Nekem meg nagyon hiányzik, hogy tetőtől talpig végig csókolgassam, simogassam. Sokszor nem feltétlen a szex hiányzik, hanem az élmény, hogy kényeztetem. De csak ritkán szeret élni vele :(
Gondolkodtam már, hogy mit csináljak. Prostival nem hiszem hogy ez jó lenne. Más csajjal meg nem szeretnék szerelmi dolgokba bonyolódni.
Ismerkedni meg nem lehet úgy, hogy, "bocs, végigcsókolgathatnálak?" :)

Rám igazak amiket írtál,jó megjelenésű,izmos testalkatú pasi vagyok.Nyelveket beszélek,elmondottak szerint intelligens.
Ha gondolod írj privit,velem még beszélgetni is tudnál simán,mert rengeteget olvasok mindennap.Ép testben ép lélek jellemző rám.
Igen , azt hiszem én is jobban örülnék, ha nem egy hivatás lenne, mivel én sem csináltam még ilyet soha ,lehet jobb, ha ketten bénázunk valamit ilyen értelemben, laikusként. :) Az alkalom leírása nagy vonalakban:
Kivennék egy hangulatos, szép szállodai szobát. Érzéskor az illető lezuhanyozik, előkészül, majd birtokba veszi az ágyat .Én is előkészülök: (body v. kombiné, tűsarkú ,comfix ,hasonlók)Pezsgőzés, részemről egy kis erotikus tánc, az érzékeke játéka ,aztán oda bújás .Az illető simogatja a hajam, hátam, masszíroz stb. Majd ..szituáció függvényében (vagy petting/,szex,/pityergés/, vagy semmi),aztán beszélgetünk, üdítőzünk, pezsgőzünk, és távozás előtt szintén zuhany, összekészülés, egyéb részletek,ölelés és az illető távozása.
Fontos egy intim - amennyire lehet- fesztelen légkör elérése. És amik lényegesek :korrektséget várok hasonlatosan ,tudjon a pillanatban lenni, és vegye tudomásul, hogy én irányítom a történéseket. Röviden ennyi. Biztos vagyok benne, hogy egy nagyon jó, akár felejthetetlen alkalmat is ki lehet ebből hozni, a lehető legjobb értelemben.
És rendben ,a kiírásom szerinti elképzelést módosítom ,jelentkezzen az, aki úgy érzi, többé kevésbé megfelel a paramétereknek és tudomásul veszi a feltételeket ,valamint rendelkezik érzelmi intelligenciával is a leírtak tükrében.
2db 3 hónapnál nem régebbi képet kérek, rövid pár soros bemutatkozással, elérhetőséggel.
Köszönöm. kekrapszodia@indamail.hu
Nyelvtanilag javítottam rajta ,mert volt benne elírás , tehát újra:
Igen , azt hiszem én is jobban örülnék, ha nem egy hivatásos lenne, mivel én sem csináltam még ilyet soha ,lehet jobb, ha ketten bénázunk valamit ilyen értelemben, laikusként. :)
Az alkalom leírása nagy vonalakban:
Kivennék egy hangulatos, szép szállodai szobát. Érkezéskor az illető lezuhanyozik, előkészül, majd birtokba veszi az ágyat .Én is előkészülök: (body v. kombiné, tűsarkú ,combfix ,hasonlók)Pezsgőzés, részemről egy kis erotikus tánc, az érzékek játéka ,aztán oda bújás .Az illető simogatja a hajam, hátam, masszíroz stb. Majd ..szituáció függvényében (vagy petting/,szex,/pityergés/, vagy semmi),aztán beszélgetünk, üdítőzünk, pezsgőzünk, és távozás előtt szintén zuhany, összekészülés ,majd ölelés és az illető távozása.
Fontos egy intim - amennyire lehet- fesztelen légkör elérése. És amik lényegesek :korrektséget várok hasonlatosan ,tudjon a pillanatban lenni, és vegye tudomásul, hogy én irányítom a történéseket. Röviden ennyi. Biztos vagyok benne, hogy egy nagyon jó, akár felejthetetlen alkalmat is ki lehet ebből hozni, a lehető legjobb értelemben.
És rendben ,a kiírásom szerinti elképzelést módosítom ,jelentkezzen az, aki úgy érzi, többé kevésbé megfelel a paramétereknek és tudomásul veszi a feltételeket ,valamint rendelkezik érzelmi intelligenciával is a leírtak tükrében.
2db 3 hónapnál nem régebbi képet kérek, rövid pár soros bemutatkozással, elérhetőséggel.
Köszönöm. kekrapszodia@indamail.hu

9:29-es valaszolo vagyok: remelem nem az en valaszomat vetted ugy, hogy itelkezek, vagy szemelyeskedni probalok! Nem ez volt a szandekom, csak egyszeruen felmerult bennem a gondolat, hogy pont egy lany szeretne ilyesmit kiprobalni, mikozben az az altalanosan elfogadott teny, hogy a noknek az ilyen szintu intimitashoz lelki kotodes, teljes bizalom, osszhang es harmonia szukseges, amit egy vadidegen ferfi nem hiszem, hogy kepes rogton kivaltani a nobol!
Ha azt mondanad, hogy egyszeruen csak szexelni szeretnel mindenfele kotottsegek nelkul egy szamodra vonzo, de idegen ferfival, azt mondanam, oke, tiszta sor, az embernek vannak testi igenyei es akar tok izgalmasan is alakulhat egy ilyen inflagranti...de csak intimitast es lelki kielegulest, hogy adhat egy vadidegen ember, akirol igazabol nem tudsz semmit??
Azt irtad magara az erzesre vagysz, hogy egy orara baromira fontos vagy es a vilagot jelented a ferfi szamara...de egy vadidegennel hogy kepes valaki ezt erezni??
Bevallom en voltam mar prostitualtnal es rendben van, hogy testileg kielegitett, de kozben azert vegig ott jart a fejemben, hogy egy ismeretlen novel vagyok es uramisten, de fura ez a szituacio es az intimitasnak meg csak a szikrajat sem ereztem abban a helyzetben!
Ezert gondoltam azt, hogy egy lanynal ha lehet, ez meg inkabb igy van es ezert kerdeztem ra, hogy hogy lehet intimitast varni egy idegentol!

Utolsónak : megmondtam h semmi vv ne kerüljön szóba! Arról az alekoszról meg azt gondolom hogy egybalek , látens pedofil, pszichopata. És erről ennyit.
Nem ronda vagyok,nem szorulok rá senkire , kifejezetten szép nő vagyok rengeteg erotikus kisugárzással,azzal sose volt gond h megakarjanak dugni ,vagy akár feleségül akarjanak venni. Nemvolt sok kapcsim ezt írtam ,de amim volt abban annak ellenére maximálisan odaadó voltam h nem voltam szerelmes. CSakugye ez az én hiányosságom ,és mivel én tudom ezt ,és mert rendes lány lévén meg is mondom a másiknak, h ők is tudják. De ettől nem lesz jobb mert szükségleteim nekem is vannak ,de mivel mindig megalkudtam eddig ezért óhatatlanul lelki értelemben én is prostituálódom úgy érzem .Azok a srácok mind rendesek volta akikkel kapcsiba kerültem és nem velük van a gond ezt jól tudom. Barátságok is maradtak meg így, sőt volt olyan kapcsi amibe hosszútávon is belementem mert emberileg meg szerettem az illetőt. CSak már nem bírom.
Tehát ÉN akarok végre választani hacsak egy órára is ,és nem azt akarom hogy engem válasszanak .
3mmal korábbi válaszolónak ,pedig nem tudom működhete mert sose csináltam ilyet ,és lehet tényleg tök idegen lesz ez az élethelyzet . DE az tuti ha valaki ráérez a dologra akkor nagyon jól is elsülhet ,azt meg pár másodperc alatt leszűröm van e az illetőben affinitás ,mert ha nincs,flegma ,unott, az előkészületek ellenére elküldeném.
Ennyi.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!