Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol találok igényes férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok igényes férfi prostit?

Figyelt kérdés

A következő elvárásaim vannak. Rendkívül jóképű legyen magas, igényes, ápolt jó megjelenésű. Elképzeléseim szerint 1 órára fizetnék 10.000ftot.

DE nem szexre vágyom inkább simogatásra kényeztetésre..

Amúgy mennyi az átlag tarifa? Ismertek a fenti paramétereknek megfelelő 'szolgáltatót' ?

25 l

2011. márc. 19. 01:59
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Ne haragudj,csak elaludtam közben- de a nap folyamán válaszolok .És köszönöm!:)
2011. márc. 19. 05:22
 22/39 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy ezt a kérdést nő tette fel.
2011. márc. 19. 05:29
 23/39 anonim ***** válasza:
ez mennyire gáz már...
2011. márc. 19. 06:07
 24/39 anonim ***** válasza:
ez olyan szánalmas :/
2011. márc. 19. 06:13
 25/39 anonim ***** válasza:
53%

hát a pofám leesett ahogy ezt végigolvastam.megérteni megértelek,a sok beajánlkozó bohócon jókat kacagtam.

leírjam neked a tanulságot belőle?ebből az egészből?

inkább nem.nincs kedvem hozzá,hosszú lenne,visszakérdeznél 50x stb......

mondjuk számomra az a furcsa,h minden magad fajta lány erre vágyik,de nem nagyon tesztek érte,minden mást észrevesztek,véleményeztek,csak azt nem aki a lényeges.

én is olyan lettem,h inkább csak szinte kelléként tekintve vagyok sok nővel,és inkább keményen megdugom,minthogy simogassam.

ez sajnos évek tapasztalata,és magatoknak köszönhetitek.

egyszer majd felnyílik a szemetek,de addig járj el prostihoz.

2011. márc. 19. 07:59
 26/39 anonim ***** válasza:

[link]

itt keresgélhetsz, de nem hiszem hogy találsz ilyen paraméterekkel férfit, legalábbis ilyen oldalon. az árak gondolom hasonlók mint egy női szolgáltatónál, szóval kb. onnnan indul az 1 óra mint amit írtál.

2011. márc. 19. 09:16
 27/39 anonim ***** válasza:

Nekem csak egy dolog fura: az oke, hogy a pasik eljarnak prostikhoz, ok ezzel csak testi igenyeket elegitenek ki es altalaban nem okoz nekik semmi lelki, vagy moralis problemat, semmi gatlast, hogy egy vadidegen novel szexeljenek.

Meg azt is el tudom kepzelni, hogy egy lany menjen el egy ferfiprostihoz, hogy szinten testi igenyt elegitsen ki, bar ez szerintem mar joval ritkabb, mint a ferfiak eseteben!

Na de az, hogy valaki igazabol lelki igenyeket probaljon kielegiteni egy vadidegen ferfivel...ezt alig birom elkepzelni egy lanynal!

Nem erezned ugy, hogy uristen mit keresek en itt, most latom eloszor ezt a ferfit es simogatni akar, meg kenyeztetni?? Nem gondolod, hogy zavarban lennel?? Hogy kellemetlen, furcsa es teljesen eletidegen lenne az egesz szituacio??

Nem mondom, hogy a noi lelek rejtelmeinek nagy szakertoje vagyok, meg biztos vannak olyan lanyok, akik kivetelek, de szerintem ahhoz, hogy egy lany ezt kepes legyen megcsinalni, vagy lelkileg teljesen uresnek, vagy totalisan kiabrandultnak, megcsomorlottnek, kiegettnek kell lennie! Ez esetben viszont kizartnak tartom, hogy egy ferfiprosti barmifele megkonnyebbulest hozna!

2011. márc. 19. 09:29
 28/39 A kérdező kommentje:

Aki álszenteskedő képmutató állprüdériával "sajnálkozását" fejezte ki, az mégis minek írt ide ?! Valóban tegnap este születtek emberi, normális hangvételű kommentek, aminek nagyon örülök.

És ezúton szeretném azoknak megköszönni akik felvették velem a kapcsolatot, mert ezzel lehetőséget adtak hogy egy valódi emberarcú ismertség,barátság létrejöjjön. Ez nagyon sokat jelent nekem.

Tehát a továbbiakban Ne írjon olyan aki látatlanul ítélkezik, és fogalma sincs dolgokról. Nem kötelező ezt a kérdést elolvasni ,írni ide még inkább nem, sőt megnyitni sem kell.

Hamarosan visszatérek az eredeti kiírásomra és leírom hogy miképpen zajlana részemről az eset.

2011. márc. 19. 10:07
 29/39 anonim ***** válasza:

Nem vagytok semmik. :)

:D

2011. márc. 19. 10:14
 30/39 anonim ***** válasza:

Küldetem neked e-mailt(remélem megkaptad). Kérlek vegyél fel msn-re. Szeretnék veled beszélgetni, mielőtt valami meggondolatlanságot csinálnál. Szeretnélek kicsit jobban megismerni, és megérteni. Kicsit jobban átlátni a helyzeted. Hidd el, nem fogod megbánni.

3:00

2011. márc. 19. 10:30
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!