Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok igényes férfi prostit?
A következő elvárásaim vannak. Rendkívül jóképű legyen magas, igényes, ápolt jó megjelenésű. Elképzeléseim szerint 1 órára fizetnék 10.000ftot.
DE nem szexre vágyom inkább simogatásra kényeztetésre..
Amúgy mennyi az átlag tarifa? Ismertek a fenti paramétereknek megfelelő 'szolgáltatót' ?
25 l

Én ezt ingyen is megtenném, miért prosti kell?
26 ff

Fentinek válaszolva :
Mert mostanság nem jön össze semmi. És lennének akik amúgy megdugnak ,de én nem erre vágyom. Elég szép is vagyok amúgy, elvileg nem kéne. De fő ok a fentiek mellett egyszer voltam szerelmes egy (számomra)gyönyörű szép pasiba megdugott volna de nem szeretett viszont. Azóta én sem tudok szerelemmel szeretni senkit. Ezért szeretnék birtokba venni egy valóban jóképű magas stb. férfit, és érezni abban az időtartamban a töretlen figyelmét, törődését.
Hát ezért .Legalább így tényleg én irányíthatnám az eseményeket. És talán az valóban egy tökéletes óra lenne. Ennyi.

velem bármit megtehetsz és érezni fogod a törődést !
Csak az igényekből vegyél vissza egy picit !

És csak simán beszélgetni nem akarsz? És amúgy hová valósi vagy?
26 ff

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!