Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, h test és lélek teljesen mást akar?
Figyelt kérdés
Csomószor érzem azt, h a testem meg a lelkem 2 külön életet él. Vágyom a szerelemre, de ellenállhatatlan vágyat érzek az iránt, h kalandozzak össze vissza. Vagy egyéjszakás kalandjaim voltak, ha meg párkapcsolat, akkor rögtön első nap le is feküdtem az illetővel. Nem tudok ellenállni :S Olyan szinten felizgulok akár egy érzékibb csóktól is, h nem tudok magamnak megálljt parancsolni. Ez normális? Vagy mitől van ez?? 21 L2011. márc. 18. 16:47
1/8 anonim 

válasza:

Attól, hogy nulla az akaraterőd és nincs tartásod.
2/8 anonim 

válasza:

Az ösztön éned dominánsabb, mint a felettes éned.
4/8 anonim 

válasza:

olyan vagy mint a volt legjobb barátnőm....szerintem ez visszataszító...lehet h nem vagy érett még egy kapcsolatra bár ezt 21 egy 21 éves lánynál nehéz elképzelni.
5/8 anonim 

válasza:

Nem azért de az embert tudod mi különbözteti meg a többi állattól többek között? Az hogy megállj-t tud parancsolni az ösztöneinek. Ha egy állat párzásra vágyik akkor pározni fog az első adandó alkalommal, nem lesz ott randi meg egyéb "haszontalan" dolog, ott biztos hogy párzás lesz mert nem bírnak az ösztöneikkel. Egy embernek jobbnak kell lennie ennél. Bármilyen nehéz is ez egyeseknek. A lelkednek kell irányítania a testedet nem pedig fordítva. Pont.
6/8 anonim 

válasza:

Ne bántsátok már, minimum mintha égbekiáltó bűnt tett volna. Vannak olyan embereknek, akiknek a vágyaik előrébb vannak. A kérdező semmi rosszat nem tett.Az, hogy első nap lefeküdtél a pároddal nem gond, a párod, akármennyi ideje vagytok együtt. Az egyéjszakás kalandokat bánod?
Nem vagy undorító.
7/8 anonim 

válasza:

Azt mondják a vágy arra való, hogy megkeresd és megtaláld a páros a szerelem meg arra hogy megtarts.
Te nagyon keresed a párod így ez normális, de a fentiekhez hasonló vélemények miatt ezt a tulajdonságodat a helyedben nem reklámoznám.
Amúgy én is ilyen voltam sokáig, de most már 7 éve vagyok eggyütt a párommal és eszembe se jut, hogy valaki mással csinálnék bármit.
8/8 anonim 

válasza:

Remélem egyszer összefutunk:P 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!