Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hülyeséget csináltam?
Buta módon elültettem a párom fejében a hármas gondolatát (2L+F). Lehet ez káros hatással a későbbiekben a kapcsolatra?
Történt ugyanis, hogy -lányként- egyszer belém bújt a kisördög és elkezdtem kérdezgetni a páromat, hogy szeretne-e ilyenben részvenni, elmondtam, hogy miket csinálnánk. Tudja azt is, hogy mennyire izgatott ez a téma, aminek testi tünetei is voltak... Ez a mai napig így is van.
Viszonylag fiatal párkapcsolatról beszélünk és nagyon-nagyon szeretjük egymást, őszinte kapcsolat van közöttünk, ezt követően én visszakoztam is, hiszen más elképzelni, hogy mennyire izgatna, a dolog, mint hogy látom őt mással kefélni. Ráadásul féltékeny típus vagyok... az voltam rá az elején amíg kialakult bennem a bizalom, hogy nem kacsingat más felé.
Mostanában azonban hetente megemlíti a dolgot egy apró célzással. Beszéltem neki a félelmeimről, de azt mondja, hogy nem lenne semmi baj, engem szeret és ezen ez sem változtatna. Mivel ismerjük egymás szinte minden gondolatát, tudom is, hogy komolyan gondolja. Ám mivel számra is ismeretlen dologról van szó, benne is megváltozhat valami. Ha mégsem lenne így, lehet, hogy az én érzéseim változnának meg, hiszen látom, hogy megcsalt (ha a beleegyezésemmel is).
Kezdjek el félni vagy bízzak benne, hogy nem ébred fel benne a vágy és hagy mindent hátra? Hiszen alapjában véve sok férfi álma ez, ha nem is valósítja meg soha.
23L
Én is bontogattam a témát a barátomnak,de ő azt mondta csak miattam csinálná,vagy max nézné,nem tudna mást meg*ugni,de ha szeretném akkor legyen.Bennem van a vágy,de így,hogy ő nem akarja-ami furcsa- így már inkább lemondok róla.
18/L

Csak a saját nevemben beszélhetek.
Ha a párom előállna ezzel, akkor élből elutasítanám, mert nem tudnám, hogy komolyan beszél -e, vagy csak tesztelget. Jobb biztosra menni, még ha vágyom is ilyesmire.
Ha biztos lennék benne, hogy komoly, nagyon örülnék neki, és egyben meg is ijednék, hiszen a 2LF után biztosan kérné a 2FL-t is, amibe már nem mennék bele. Ha biztosan csak 2LF-et akarna, akkor belemennék, és természetesen utána már nem úgy néznék rá, mint előtte. Nem az érzéseim változnának meg, inkább a változatosságot követelném meg. Egyszeri alkalom biztos nem lenne elég, és biztos, hogy onnantól mindig fűzném, hogy ez a barátnője benne lenne -e, az a csaj tetszik -e neki, stb.
Ezt a vágyat vagy elnyomja teljesen az ember, vagy maximálisan kiéli.
Megcsalás.. Testileg igen, érzelmileg nem. Legalábbis egy ideig nem. Aztán nem lehet tudni, mert ha az ágyatokba kerül egy olyan nő, aki neki nagyon tetszik, akkor minden lehetséges. Szerintem a barátkozás, ismerkedés a hármasnál kifejezett hátrány, inkább csak az ágyra kell korlátozni a tevékenységet. Ha találkozik valakivel, aki jobban tetszik neki, és mellé még meg is ismeri, jó fej, tehát minden tekintetben bejövős, akkor veszélyben vagy.
Ingoványos terület, hatalmas díjjal, hatalmas kockázattal. De már ott a bogárka a fülében...

"Ha biztos lennék benne, hogy komoly, nagyon örülnék neki, és egyben meg is ijednék, hiszen a 2LF után biztosan kérné a 2FL-t is, amibe már nem mennék bele. Ha biztosan csak 2LF-et akarna, akkor belemennék, és természetesen utána már nem úgy néznék rá, mint előtte."
Nem értem ezt a hozzáállást. Ha te megdughatnál előtte egy másik lányt, őt miért ne dughatná meg egy másik férfi? Nem mindegy már?
Egyébként kedves kérdező, én nem mennék bele. Veszélyes játék ez. Lehet, hogy jó mókának, kalandnak indulna, de ki tudja, mi lenne a vége. Egy jól működő párkapcsolatot kár kockára tenni. Persze, biztosan mindenki fantáziál valamiről, de én amondó vagyok, maradjon ez egy kellemes szexuális fantázia, semmi több. Rosszul is elsülhet a dolog, és utána már nem lehet visszacsinálni.

En nem mennek bele ilyenbe, ezert is jo, ha az ember akkor eli ki az ilyen jellegu vagyait amig nincs komoly kapcsolata. Bonyolult ez a kerdes es velemenyem szerint jobb lenne ha azt mondanad, hogy neked a parod boven eleg nincs szukseged masra, mert o maximalisan kielegit.
Ez csak az en velemenyem..:)

Csak és kizárólag egyedülállóként mennék bele egy ilyenbe. Még akkor is elgondolkoznék rajta.
Párkapcsolat mellett elég rizikós. Én biztos nem tudnám végignézni, ahogy a párom egy másik nőt kettyint, főleg az arcát nem tudnám nézni, ahogy még élvezi is. Szerintem ez fordítva is így van.

Kedves kérdezö!
Amit írtál abból leginkább az szürhetö le, hogy Te nagyon szeretnél egy lányt bevonni, de nem tudnád elképzelni a párod más növel.
Amíg ezt magadban nem tudod helyre tenni nem biztos hogy bele kellene ugrani. Én úgy látom, hogy a késöbbi féltékenységed tönkre tehetné a kapcsolatot.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!