Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valljam be h meleg vagyok? Ja a szüleim elég vallásosak és szerintük a melegek az "ördög szülötjei"

Szerintem a normális szülői viselkedés az, hogy két rendes, becsületes embert lásson akik szeretik egymást, törődjenek a gyerekkel, legyen kommunikáció a szülő és a gyerek között. Ezt egy meleg pár is meg tudja adni.
Szerinted a te "csak úgy magától jövő" gyűlöleted jobb követendő példa mint egy egymást szerető és tisztelő pár? Hát akkor gratulálok az értékrendedhez.
Ameddig arra akarod neveli a gyerekedet, hogy teljesen ismeretlenül gyűlölködjön, addig szerintem ne vállalj gyereket.
Teljesen magától? Egyetlen gyerek sem születik homofóbnak, csak azzá nevelik. Az emberiség történelmében mindig is voltak melegek, és vannak kultúrák ahol érdekes módon semikinek semmi baja azzal ha két ember szereti egymást.

Néhány nagyon buta hozzászólónak:
Hova kerüljön egy árva gyermek, akinek nincs senkije? 1. Kerüljön árvaházba, nőjön fel több tucat másik kezelhetetlen gyerekkel, ami majd ahhoz vezet, hogy bűnözni fog, iskolába nem igen fog járni, magyarul eleve nincs esélye a normális életre. 2. Kerüljön meleg szülőkhöz, akik megadnak nekik mindent, szeretik, öltöztetik, taníttatják, maximum van néhány gyökér (mint te), akik piszkálják, csak azért, mert meleg szülei vannak.
Ha azt mondod, hogy te az elsőt választanád, akkor valószínűleg hazudsz.
Magár a kérdésre válaszolva, én is csak azt tudom javasolni, hogy várj vele addig, amíg tényleg a saját lábadon állsz. Ha nagyon szeretnél pontot tenni az i-re, akkor győződj meg róla, hogy minden eshetőségre felkészültél. (Legrosszabb eset, ha kitagadnak, ezért ilyenkor tanácsos előre megbeszélni egy barátoddal, hogy ha esetleg ez bekövetkeznek, akkor náluk tudj maradni legalább egy rövid időre.) Remélem, hogy sikerül minden, és elfogadnak olyannak, amilyen vagy. :) Ha értelmes emberek a szüleid, akkor el tudod nekik magyarázni, hogy nem te választottad ezt az életet.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!