Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valljam be h meleg vagyok? Ja a szüleim elég vallásosak és szerintük a melegek az "ördög szülötjei"

Hány éves vagy?
Alapvetően azt mondanám, hogy sehogy. Amiről nem tudnak, az nem zavarhatja őket ugyebár. És ugye az előjelek nem éppen biztatóak, ha a várható fogadtatást nézem...

Nekem van meleg barátom aki csak nem régen mondta el otthon és nagyon nagyon rosszul fogadták sajnos. Szerintem nem lehet erre receptet adni ,hogy hogyan tedd meg.
Sajnos a bigott vallásosság szinte tökéletesen kizárja szerintem ,hogy normális végkimenetele legyen a dolognak.
Azt a jótanácsot mindenképp fogadd meg ,hogy válj függetlenné mielőtt összeszeded a bátorságod.
Nagyon kemény meccs előtt állsz. Remélem ,hogy te nyersz a végén.

Ha igazán vallásosak, akkor elfogadnak olyannak, amilyennek Isten teremtett Téged... Szerintem mondd el nekik, és ha nem értik meg, akkor idézz a Bibliából egy- két részt, ami az elfogadásról, szeretetről, megbocsátásról szól. Ha tényleg követik a Biblia tanításait, akkor nem közösítik ki a gyermeküket, ha mégis ki akarnak tagadni, akkor egyrészt nem is vallásosak, sőt, szörnyen gonosz emberek, akik ellökik maguktól a saját fiukat és nem úgy szeretik, amilyen.
20/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!