Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valljam be h meleg vagyok? Ja a szüleim elég vallásosak és szerintük a melegek az "ördög szülötjei"

Aki elvakultan hívő, annak idézhetsz akármit, nem fog meghallgatni hanem rájön a homofóbiás roham.
"Tévé: Melegfront jön Hollandia felől, de csapadék nem várható.
Homofób: Rohadt bu zik!"
Aztán se kép se hang órákon keresztül. Lehetnél akár akár maga Gábriel arkanygal személyesen akkor se halgatnak meg.
Ameddig még otthon laksz és rájuk vagy szorulva, addig igyekezz úgy keverni a kártyákat, hogy hazudni se kelljen meg ne is bujjon ki a szög a zsákból. Utána meg már úgyis mindegy, az "anyu meleg vagyok" mondatnak nincs túl sok variációja, max a szituáció nem midegy.

17:16
Ha azt hiszed hogy a szexualitás megváltoztatható, akkor próbáld meg hogy beleszeretsz egy leszbikusba. Örülni fognak neked a lányok. Egyébként meg nézzétek meg a Mentsd meg a pom-pom lányt!-t kb. nagyon aranyos, és eléggé jól körbejárja a témát.

17:52 & 22:42 : szánalmasak vagytok -.-'
szerintem semmi gond azzal ha valaki meleg.ez van,ezt kapta és kész.
magára kényszeríthet egy nőt,de így a saját életét tenné tönkre.
szerintem próbáld előbb felhozni a témát,hogy hogy reagálnak.
ha nem vészes,végül valld be.
rem sikerül 2x odáig jutni hogy nem döngöljük sz@ rba azokat akik kicsivel mások mint mi.
16/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!