Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfi nyelvpiercing. Szexi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi nyelvpiercing. Szexi?

Figyelt kérdés

Lehet hogy csináltatnék, de nem tudom...

Csajok bejön a dolog?

2011. márc. 17. 21:47
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
köszi utsó, már most alig várom, és rem nem lesz a nyelv pc ből is ilyen tömegcucc, mint a fülbevalóból...:S
2011. máj. 23. 08:47
 32/34 anonim ***** válasza:

Az én véleményem erről az, hogyha nem lenne már most divat, akkor nem is tudnál róla, hogy létezik. Mivel a magyar ember nem olyan, mint néhány afrikai törzs tagjai, hogy hagyományból, vallási okokból, férfivá avatásból, szóval valami népi indokkal lyukasztgatja át a testrészeit. Szóval ha így nézzük, minden mai piercing és tetoválás divat.

Persze értem, hogy mire gondolsz, ezzel csak azt akarom mondani, hogy attól még mert valami "divat", nem biztos, hogy rossz.

2011. máj. 23. 13:52
 33/34 anonim válasza:
én imádom..mindenképpen csináltasd meg!*-* 17/L
2013. jún. 16. 19:27
 34/34 anonim ***** válasza:
ha van pár csaj akiknek ennyire bejön, ak megéri megpróbálni. ha nem válik be ak legfeljebb kiveszi az illető.
2014. máj. 25. 09:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!