Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfi nyelvpiercing. Szexi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi nyelvpiercing. Szexi?

Figyelt kérdés

Lehet hogy csináltatnék, de nem tudom...

Csajok bejön a dolog?

2011. márc. 17. 21:47
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Szerintem nem rossz,sőt szexi,nyalásnál,csókolózásnál,izgathatod vele a csaj mellét :-)Nekem bejönne:-)

21/N

2011. máj. 22. 17:38
 22/34 anonim ***** válasza:

Nekem volt 3-4 évig, eleinte tök menő volt utánna meg halál ciki!

27/F

2011. máj. 22. 18:05
 23/34 anonim ***** válasza:
szerintem sexy :D barátomnak is van, nekem nagyon bejön :D
2011. máj. 22. 18:35
 24/34 anonim ***** válasza:
Inkább b*zis.
2011. máj. 22. 18:35
 25/34 A kérdező kommentje:
megcsináltatom, és ha nagyon gáz, nemtetszik akkor nem hordom, de mindenképpen meg akarom próbálni, mert nagyon kiváncsi vagyok...:P
2011. máj. 22. 18:37
 26/34 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, pedig nem vagyok már tinifruska. 22/L
2011. máj. 22. 18:43
 27/34 anonim ***** válasza:
Nyalásnál jó tud lenni..:)
2011. máj. 22. 20:26
 28/34 anonim ***** válasza:
47%

hányadék

20L

2011. máj. 22. 21:30
 29/34 anonim ***** válasza:
9%
awwwh *-* <3
2011. máj. 22. 21:42
 30/34 anonim ***** válasza:

Én csak ajánlani tudom.

Javaslom keress egy helyet ahol valami 100% antiallergén cuccal dolgoznak és akkor max 1 hétig lesz bedagadva és az is NAGYON minimális mértékbe. Nekem pl alapból normál szárat raktak és nem is kellett hosszabb.

Ha szúrattad utána HP meg jég rá amilyen sorrendben tetszik :D

Én már aznap este smároltam és utána minden darabos/fűszeres kaját összeettem :D

Nahát úgy 2. napra dagad fel valamennyire és tényleg kicsit máshogy fogsz vele beszélni, lehet hogy néha "fáradtnak" érzed a nyelved vagy fáj és olyankor jobban kijön majd ez.

Még valami amit nem igazán hallottam senkitől mielőtt csináltattam volna:

Mint a fülbevalóknál, itt is lehet olyan hogy ha hosszabb ideje van benn, nem gyógyul be tisztán, lesz egy keményebb pont a nyelveden, ahol át volt szúrva, mert ott ugye köré gyógyul a nyelv.

Viszont a csajok megőrülnek érte akkor is ha eleinte furának tartják. :P

Aki meg nyávog hogy búzás azt nem értem, ugyanis szerintem rohadtul nem vennék észre hogy van, ugyanis nem nyelv-lógatva sétálgatok az utcán és cicafiú se vagyok éppen :D

Tehát sok szerencsét! :)

Valami szájvizet tényleg vegyél, mert kényelmetlen tud lenni kajálás után, amíg rendbe nem kapja magát a nyálkahártya a nyelveden.

Ill.: ami fáj, azt ne edd :D

Sok szerencsét! :)

2011. máj. 23. 05:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!