Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi nyelvpiercing. Szexi?
Lehet hogy csináltatnék, de nem tudom...
Csajok bejön a dolog?
Szerintem nem rossz,sőt szexi,nyalásnál,csókolózásnál,izgathatod vele a csaj mellét :-)Nekem bejönne:-)
21/N
Nekem volt 3-4 évig, eleinte tök menő volt utánna meg halál ciki!
27/F
Én csak ajánlani tudom.
Javaslom keress egy helyet ahol valami 100% antiallergén cuccal dolgoznak és akkor max 1 hétig lesz bedagadva és az is NAGYON minimális mértékbe. Nekem pl alapból normál szárat raktak és nem is kellett hosszabb.
Ha szúrattad utána HP meg jég rá amilyen sorrendben tetszik :D
Én már aznap este smároltam és utána minden darabos/fűszeres kaját összeettem :D
Nahát úgy 2. napra dagad fel valamennyire és tényleg kicsit máshogy fogsz vele beszélni, lehet hogy néha "fáradtnak" érzed a nyelved vagy fáj és olyankor jobban kijön majd ez.
Még valami amit nem igazán hallottam senkitől mielőtt csináltattam volna:
Mint a fülbevalóknál, itt is lehet olyan hogy ha hosszabb ideje van benn, nem gyógyul be tisztán, lesz egy keményebb pont a nyelveden, ahol át volt szúrva, mert ott ugye köré gyógyul a nyelv.
Viszont a csajok megőrülnek érte akkor is ha eleinte furának tartják. :P
Aki meg nyávog hogy búzás azt nem értem, ugyanis szerintem rohadtul nem vennék észre hogy van, ugyanis nem nyelv-lógatva sétálgatok az utcán és cicafiú se vagyok éppen :D
Tehát sok szerencsét! :)
Valami szájvizet tényleg vegyél, mert kényelmetlen tud lenni kajálás után, amíg rendbe nem kapja magát a nyálkahártya a nyelveden.
Ill.: ami fáj, azt ne edd :D
Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!