Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
nekem is van srác létemre.. sokaknak tetszik és néhányan furcsálják, de megtetszik nekik :D negatívat még nem hallottam igaz 15 vagyok tehát ez az én korosztályom :)
2011. márc. 17. 21:49
2/34 anonim válasza:
Nekem bejövős:D
2011. márc. 17. 21:52
3/34 anonim válasza:
15 éveseknél lehet hogy ez jelenti a rajságot, afölött viszont már csak simán b*zis.
2011. márc. 17. 21:53
4/34 anonim válasza:
fiatalság bolondság, tartja egy régi mondás, de szerintem már nem aktuális. ma már a fiatalok idióták, kifacsarodottak, elmebajosak. ez itt látszik is éppen. undorító mind lányban, férfiban meg pláne. egy elmebeteg divat, sok barom meg csak megy utána. Indok nincs, csak özönlenek a hibbant tömeggel, csordaszellem.
2011. márc. 17. 21:54
5/34 anonim válasza:
Nem.
2011. márc. 17. 21:57
6/34 anonim válasza:
ehhh :D nem arról van szó hogy "raj"oskodok vele, még csak ki sem nyújtom a nyelvem hogy mutogassam mint néhányan :D
csak ki akartam vmimet szuratni, kipróbálni milyen érzés lehet , de olyan helyre ahol nem tudják kitépni :D a másik ilyen a farkam lett volna de oda csak 18 év fölött nyúlnak. amúgymeg amerikai footballozok és bodybuildinget tolom heti 6 edzésben ami a korosztályom többségének eszébe se' jut, mert inkább a TV meg facebook előtt döglenek, szóval szerintem mondhatom ,hogy én nem vagyok olyan, mint a többi..
2011. márc. 17. 22:02
7/34 A kérdező kommentje:
ennyi
nekem is csak megtetszett a dolog!
te meg azért veszel nike cipőt mert sokaknak van, szal mész a tömegggel.... (az elmebajos fiatalosnak)
sztem emgcsináltatom.
am neked milyen tünetei voltak utána? bedagadva meddig volt?
és nyon fájdalmas az utánna lévő 2-3 hét?
mihez hasonlítható?
2011. márc. 17. 22:15
8/34 anonim válasza:
annyi hogy az első héten be lesz dagadva. azért kapsz olyan hosszút. csak pépeset egyél és majd közben próbálj úgy rágni hogy ne harapj a piercingre , mert másképp kell mozgatni a nyelved hozzá. nekem középen van és fájni nem fog, csak enyhén hogyha beszélsz, de ez egyénfüggő :) nekem 4 nap alatt begyógyult. jah és nincs tejtermék az első héten! víz alapú fagyit azért nyugodtan nyalogathatsz mert az leviszi a gyulladást meg finom is :D fertőtlenítsd minden kaja után ( én phlogosalt használtam) teljes begyógyulási idő 3 hét , 2. héten már óvatosan csók is mehet :)
2011. márc. 17. 22:38
9/34 anonim válasza:
az átszúrás mihez hasonlítható? amikor pl. egy tűt átszúrsz a bőrödön és érzed hogy alatta van és benne :Dpont olyan és egyáltalán nem fáj , mert érzéstelenítő folyadékot itatnak veled , jobb helyeken :)
2011. márc. 17. 22:40
10/34 anonim válasza:
vagyis nem itatnak, kiöblítik a szádat... na. a este van már :DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!