Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az létezik, hogy amikor megvan a menzeszem kevésbé vagyok érzékeny belül?
A párommal szoktunk néha olyankor is szexelni, amikor még nem múlt el a menzeszem, de már gyenge, és nem bírjuk kivárni, amíg elmúlik. Most viszont a 3. napon szexeltünk 2x is, amikor a legerősebb volt. És az volt a furcsa, hogy egyáltalán nem volt olyan intenzív az érzés. Alig élveztem, pedig máskor nagyon szoktam. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor szex közben kicsit lohad a merevedése, és akkor nem annyira jó.
Lehetséges, hogy ilyenkor kevésbé vagyok érzékeny belül? Nektek mik a tapasztalataitok?
Persze, könnyebben felfertőződik a nő, ha menszesz alatt szexel, de ti, akik ezt elutasítjátok, próbáltátok már egyszer is?
Nekem annyira szokott fájni, hogy nem hat a fájdalomcsillapító, de rájöttünk a párommal, hogy az orgazmus teljesen elmulasztja... hmmm?
Szerintem ha a higiéniára figyeltek semmi baj nem lesz, és a kérdésedre válaszolva, valószínüleg tényleg a síkosság miatt érzel kevesebbet. Velem is ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!