Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Túl nagy a libidóm! Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy a libidóm! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az a gáz, hogy mióta csak bekerült az életembe a szexualitás, nem bírok a nemi vágyammal. Szinte éjjel-nappal csinálnám, és ez kikészít, mert normális ember ezt nem bírja. Igaz hogy a mostani páromnál visszafogom magam, akaratlanul is, mert úgyérzem ez sokkal többről szól már, mint az előzőek, amikről szintén azt hittem hogy többről szólnak.... Mindegy, most jó, de félek hogy valamikor kitör belőlem a szexéhes állat, és kikészítem, meg tönkreteszem a kapcsolatunkat. Szerintetek mit tegyek? Ti hogyan viszonyulnátok ehhez? L/20
2011. márc. 17. 08:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
58%
szerintem meg éld ki magad, akár magadnak is csinálhatod, beszerezhetsz egy vibrit is akár, az elfojtás, soha nem vezetett még jóra...
2011. márc. 18. 09:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Mikor kezdődött ez a jelenség? Nem a párod a ludas - etet valami vágyfokozóval tudtodon kívül, és lapít, várja a hatást...
2011. máj. 30. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!