Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Túl nagy a libidóm! Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy a libidóm! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az a gáz, hogy mióta csak bekerült az életembe a szexualitás, nem bírok a nemi vágyammal. Szinte éjjel-nappal csinálnám, és ez kikészít, mert normális ember ezt nem bírja. Igaz hogy a mostani páromnál visszafogom magam, akaratlanul is, mert úgyérzem ez sokkal többről szól már, mint az előzőek, amikről szintén azt hittem hogy többről szólnak.... Mindegy, most jó, de félek hogy valamikor kitör belőlem a szexéhes állat, és kikészítem, meg tönkreteszem a kapcsolatunkat. Szerintetek mit tegyek? Ti hogyan viszonyulnátok ehhez? L/20
2011. márc. 17. 08:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
41%
Talán ha lenne valami értelmes elfoglaltságot, ami lekötne és nem otthon ülnél, akkor javulna a helyzet...
2011. márc. 17. 08:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

22 éves vagyok. és vicces de én is így vagyok ezzel.

Páromnak nagy volt a szája, hogy így bírja meg úgy bírja, de én mégis kikészítettem.:)

Nem tettem tönkre a kapcsolatot ezzel inkább élvezi, hogy ennyire kívánom és akarom őt:)

Szerintem te se aggódj. Ilyenért nem veszted el:)

2011. márc. 17. 09:00
 3/12 A kérdező kommentje:
sportolok, az elég értelmes, de a vicces az, hogy csak attól is nő, és nem csökken...
2011. márc. 17. 09:06
 4/12 anonim válasza:
Sakkozol vagy horgászol, netán kártyázol? Dolgozni próbáltál?
2011. márc. 17. 09:21
 5/12 A kérdező kommentje:
egyetemre járok...
2011. márc. 17. 09:38
 6/12 anonim ***** válasza:
66%
szerintem ne fogd vissza magad... mert ha nem adod önmagad neked lessz szar és ugyanugy rámehet a kapcsolatodra. viszont ha bejön a pasinak 1 szexéhes csaj akkor az meg csak mégjobb. nemtom én is ilyen csajt keresnék nemtom miért aggódsz. általába a pasik ezt szeretik akik meg nem azokkal ne tervezz mert nem passszoltok össze :)
2011. márc. 17. 10:07
 7/12 anonim ***** válasza:
ezt aztán összeszedetten fogalmaztam meg :\ remélem kitod magozni :D
2011. márc. 17. 10:08
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
Ha ehhez megfelelő partnered van, akkor nem gond. Ha nincs, vagy csak részben, akkor "segíts magadon". Idővel ez változhat is. Addig próbáld lekötni magadat más elfoglaltsággal.
2011. márc. 17. 11:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
És nekem magas a libidóm? Naponta 3x elélvezek és nagyon gyorsan kb. 5-8 perc alatt. (egy csaj)
2011. márc. 17. 13:53
 10/12 anonim ***** válasza:
41%
Egyetem után éjjel tudsz dolgozni, csomagolni, irodában stb, és eléggé fáradt leszel a dugáshoz! Ennyi!
2011. márc. 17. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!