Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy baba lenne az utolsó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy baba lenne az utolsó dolog ami jelenleg hiányzik az életedből, de mégis rendszeres szexuális életet élsz. Hogyan szabaditod meg magad a terhességtől való rettegéstől?

Figyelt kérdés

Amint látom,ezen az oldalon is sokak szabályosan beképzelik maguknak a terhességet,annyira félnek tőle. Én is igy vagyok vele néha, még védekezés mellett is, mert nem bizom benne.

Óvszerrel sajnos volt már balesetem. Tabletta: kapásból 5 lányismerőst tudok mondani aki az elmúlt évben tabi mellett babás lett, erre mondja valaki hogy az a legbiztonságosabb.

Ilyenkor mi a megoldás? Cölibátus? Van olyan nő egyáltalán, akinél ki van zárva a baba, szexel, és mégis nyugodtan alszik el?

Imádom amúgy a szexet, csak a mensi előtti pár napos rettegést gyűlölöm... nem is ragozom tovább,irjatok ha hasonlóan érez(te)tek.

2009. febr. 22. 07:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az 5 lány ismerősöd valószínűleg nem szedte normálisan a tablettát és azért esett teherbe! Vannak bizonyos szabályok, amiket be kell tartani és nem szabad hébe hóba szedni! Nézd meg lent a linket, a Pearl index is mutatja, hogy 100 nő közül 1 évben, aki tablettát szed, 0,1-0,5 esik teherbe!

Amúgy meg ha ennyire félsz a terhességtől, akkor kombináld a védekezési módokat, pl. :

-óvszer+Pharmatex termékek valamelyike vagy -megszakításos+Pharmatex ...

[link]

2009. febr. 22. 07:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes kombinálni a védekezési alternatívákat és akkor abban az esetben nem kell "rettegni". Természetesen 100%-os módszer nincsen, de a legtöbben azért esnek teherbe védekezés mellett, mert nem szedik a tablettát az előírtak szerint. Véleményem szerint az már nagy terhet vehet le a válladról, ha mondjuk használtok óvszert és te szeded a tablettát is. Ha meg még biztosabbra akartok menni, akkor tartózkodjatok emellett a szextől azokon a napokon, mikor biztosan ovulálsz és ennek kombinációjaként tényleg nagyon valószínűtlenné válik a teherbeesés. Én a magam részéről nem szedek tablettát és nem is szednék, de gondolkozom a spirál opcióján (már szült nőknél lehet) a hüvelykúp és óvszer kombinációjával egybekötve.
2009. febr. 22. 07:45
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Így van, akik tabletta mellett lesznek terhesek, ott biztos volt a szedés közben némi galiba. Kimaradt szemek stb...

Én több éve szedem a gyógyszert, odafigyelve. Nem szoktam elfelejteni, annyira automatikus már, hogy este beveszem. Semmi probléma, számomra még akkor is a legkényelmesebb védekezési eszköz. A gumi kényelmetlen, meg hát felnőtt fejjel nem is vágyunk rá. A megszakítás rizikós, ezeket a kúpokat pedig nem ismerem, mert régóta gyógyszert szedek. Más módszer (spirál, hurok) meg szóba sem jöhet, hisz még nem szültem, de egyébként sem biztos, hogy ezt választanám a későbbiekben.

2009. febr. 22. 07:56
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

Ma már kapható olyan spirál, amit olyan nőknek is felhelyeznek, akik még nem szültek. Lehet én is ezt fogom választani.

Nekem is van olyan ismerősöm, 2, akik tabi szedés mellett estek teherbe, és rendszeresen szedték, lelkiismeretesen. Nem hébe-hóba. De bármi más okozhatja a tabi hatásának csökkenését, más gyógyszer bekavarása, egy sima hányás, hasmenés, pedig olyankor nem az illető tehet róla.

A másik, amin gondolkoztam az injekció, amit 3 havonta kell beadatni, ugyanolyan hatásfokú, mint a tabletta, csak mivel izomba adják, nem befolyásolja semmilyen más gyógyszer/hányás-hasmenés. Viszont rengeteg hormont adnak be egyszerre, aminek sok káros mellékhatása lehet, szervezettől függően.

2009. febr. 22. 09:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én gumival védekezek,és mielőtt elmegy kiveszi.Így nem parázok egyáltalán.
2009. febr. 22. 09:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Amikor csak gumival védekeztünk bennem is volt egyfajta félelem, annak ellenére, hogy mindig leellenőriztük.

Aztán hallottam a pharmatex terméktől, ami önmagában nem nyújt nagy biztonságot (60%-ra saccolnám), de együtt az óvszerrel tökéletes, és nekem ez elég biztonságot ad. Mellette pluszban a körülbelüli termékeny napokon csak orális szex van, ezzel is kizárjuk a "nagyobb" esélyt.

Persze egyszerűbb lenne a tabi, de én nem szedhetem. Hála az égnek a páromnak nincs semmi gondja a gumival.

Tehát, én nyugodtan alszom el, mert mindent betartva, kezdve a hüvelytabletta felhelyezésétől az óvszer vizsgálatáig mindent elkövetünk, hogy ne kelljen aggódnom.

Üdv, egy 18 éves lány :)

2009. febr. 22. 10:53
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Mi tablettával és óvszerrel védekezünk, egyszerre. A párom egyszerűen nem hisz a tablettában én meg az óvszerben, hogy nem fog kiszakadni... ezért védekezünk mindketten a magunk módján. Eddig hatásos volt.
2009. febr. 22. 13:58
 8/9 anonim ***** válasza:
74%
Mi Pharmatexet és megszakítást alkalmazunk, mert az esetleges előváladékot a Pharmatex "kicsinálja"!:)Amúgy meg csak az a biztos,ha nem szexelsz!:)Nekem is nem egy ismerősöm lett terhes tabi mellett, teszem hozzá rendszeresen szedték,mert nem készek felnevelni egy gyereket!De van olyan ismim is,akinek úgy felborult a hormonrendszere,hogy évek óta próbálkozik,hogy teherbe essen!
2009. febr. 22. 19:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
09:03: a spirált lehet, hogy annak is felteszik, aki még nem szült, de ez nem ajánlott, mert gyulladás és súlyos esetekben meddőség lehet a használatának a szövődménye. Ezért nem hiszem, hogy annak, aki még tervez gyereket a spirál jó megoldás. Tönkrevághatja a méhedet, szóval gondold át, mielőtt elkezded használni.
2009. febr. 22. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!