Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányadik hónaptól nyomja a...

Hányadik hónaptól nyomja a hugyholyagot a baba? 5hetes terhességtől lehet sokat pisilni?

Figyelt kérdés
2008. okt. 19. 13:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen korban meg biztosan nem nyomja!Meg nagyon picike,viszont mikor terhes lettem az elejen en is 5x 6x felebredtem ejszak picisni,annak ellenere,h elotte soha nem kellett....

...nekem par hetig tartott...aztan csak 1x 2x ebredtem fel ejszaka...

...most 33 hetesen meg ne is beszeljunk rola...alig alszom ejszak...

De megeri!

Gratulalok!

2008. okt. 19. 14:21
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:)
2008. okt. 19. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 6 hetes vagyok é szintén rengeteget pisilek. Bár folyton zomjas i vagyok. Gondolom a szervezetem kéri a pótlást.
2008. okt. 19. 14:27
 4/5 A kérdező kommentje:
igen én is szomjazom éjjel sokszor fel kell kelnem inni ,mert szárad a szám
2008. okt. 19. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az első hónapok idején általános jelenség a gyakori vizelési inger. Ezt a növekvő méh nyomása és az alhasi vérbőség okozza. A gyakori vizelési inger az utolsó időszakban is visszatérhet, amikor a magzat feje leszáll és nyomást gyakorol a húgyhólyagra.
2008. okt. 19. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!