Van olyan, hogy a baba olyan helyen van, ami nyom valami szervet? Pl: belet, húgyhólyagot stb.19 heteske
Ajaj, nekem már szinte csak olyan van :-)
Amíg farfekvéses volt addig a hólyagomat rugdosta, egy jó ideje, mióta megfordult a fejével nyomja.
A popsija pedig a gyomromat nyomja a nap 24 órájában.
És annyira vicces, mert a beleim mozgását, morajlását pedig a hátamon érzem:-)
Olyat még nem hallottam, hogy valakinek annyira nyomja magát, hogy az bajt okozna, inkább csak kellemetlen.
Üdv: 37 hetes kisanya
Nekem is a húgyhólyagomat szokta nyomni, de néha meg mintha 10 kiló kő lenne a hasamba,mert akkor is valamelyik belső szervemet nyomja.
23 heteske
Most csak gondolj bele! Ami eddig szépen elfért, azt most feltolja a babó! Odabent szépen átrendez mindent. :)
Nekem a hólyagomra telepszik rá sokszor, vagy csak egyszerűen belevág egyet. Fent pedig már a bordáimat is nyomja. De ez van, azt hiszem ennyit simán megér! :)
25 hetes kismami
Szia!
Nekem ma kezdte el rúgni a bordáimat, általában a hólyagomat nyomja, és mikor a legjobban kell pisilnem, akkor rúg vagy üt bele egy nagyot, attól függően, hogy épp hogy fordul:))
23 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!