Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem lennénk boldogabbak szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lennénk boldogabbak szex nélkül?

Figyelt kérdés

Nem maga a pàrkapcsolatra, hanem úgy a vilàgra értem.

Nincs bajom a szexszel, de nyilvàn ha soha nem lett volna, nem is hiànyolnàm.Ezen elv alapjàn tettem fel a kérdést.

Nem lenne sokkal jobb, ha nem lennének mocskos szàndékok, megalàztatàs?Ha màshogy élnénk meg a szerelem beteljesülését? (nyilvàn màshogy is szaporodnànk)

Nem lenne annyi féltékenység és megcsalàs?

Nem ekörül forogna a vilàg?

Csak a szeretet és a szerelem szàmítana és az igazi értékek.

Nem a szexuàlis teljesítmény alapjàn ítélnénk meg, vàlasztanànk, hagynànk el partnereinket...

Mit gondoltok erröl?

2011. márc. 16. 15:51
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Mert aki megcsalja a pàrjàt az csak a szexért teszi.Mert a pàrja ezt meg azt nem tud az àgyban.

Ha csak a szexért csalja meg, vilàgos, hogy mi az ok, akkor is ha szereti a pàrjàt, de a màsik csak szexre kell neki...

Ha pedig nem is szereti és úgy csalja meg, ott egyértelmüen màs problémàk vannak..

2011. márc. 18. 22:42
 22/29 anonim ***** válasza:

Te egy kicsit most eltertel az eredeti kerdestol, kedves kerdezo!

Azt kerdezted, hogy ha nem lenne szex, nem lenne egyaltalan szexualis oszton az emberekben, viszont maradna a szerelem es a ferfi-no kozotti vonzodas, akkor megszunne-e a megcsalas, a mocskolodas, a folyamatos parvaltas es az elhagyas. En erre irtam, hogy szerintem nem szunne meg, mert ebben az esetben szexualis kategoriakon kivul eso tenyezok alapjan valtogatnak az emberek a parjukat, vagy csalnak meg egymast (mondjuk tegyuk fel, hogy te kedves vagy ezert szerelmes beled egy fiu, viszont talalkozik egy lannyal, aki egy kicsit mogorva es a baratodnak ez megtetszik, szuksege van egy kis mogorvasagra, mert te ezt nem tudod megadni neki, ezert megcsal teged). De ez igazabol csak filozofalgatas, mert nem tudhatjuk, hogyan viselkednenk, ha nem lenne bennunk szexualis oszton!

Te hogy gondolod?? Mi tortenne, ha egyaltalan nem letezne szex es szexualitas?

2011. márc. 19. 09:11
 23/29 anonim ***** válasza:

"Csak a szeretet és a szerelem szàmítana és az igazi értékek. "

Az én szememben például csak ez számít. De ettől még a szeretkezés számomra a szerelmem kifejezésének egy módja, és imádok szerelmeskedni a barátommal, imádom, hogy olyankor igazán csak egymásra figyelünk és arra, hogy mennyire szeretjük egymást. Boldog lennék Vele akkor is, ha valamiért soha többé nem szeretkezhetnénk, de így még boldogabb vagyok. Ezt azért mondom, mert az 1. együtt töltött év alatt nem szeretkeztünk, az eltelt 2 évben meg már igen, és boldogabb vagyok azóta. Mert találtam még egy módot, ahogy boldoggá tehetem Őt. És mindezt úgy mondom, hogy nekem még soha nem volt orgazmusom aktus közben, és arra sincs mindig idő, hogy a barátom külön kielégítsen. Mégis imádok Vele szeretkezni. Azonban azt el se tudnám képzelni, hogy valaki mással csináljam, és nem is vonzódok egyetlen fiúhoz sem rajta kívül. Sosem érdekelt a barátom szexuális teljesítménye, és akkor se hagynám el, ha holnaptól soha többé nem állna fel neki...

Szerintem alapvetően azzal van a baj, hogy túlságosan elhatalmasodott a testi vágyak kiélésének vágya, és nem az érzelmek számítanak. Nem tudom például, van e még olyan korombeli lány rajtam kívül, aki megcsókolni se bírna olyan fiút, akibe nem szerelmes... De pl. a barátom se csókolt meg soha olyan lányt, akibe nem volt szerelmes...

Az egésszel az a probléma, hogy a szex a legtöbb embernek a testi vágyak kiéléséről szól, nem pedig arról, amiről kéne: szerelemről. Viszont szerintem egy igazi szerelmespárt boldogabbá tesz, ha testiségen keresztül is kifejezik az érzelmeiket egymás iránt. Így nem hiszem, hogy boldogabb lenne egy olyan világ, ahol nincs szex, mert akkor le kéne mondani a szerelem kifejezésének egy csodálatos módjáról...

Máshogy kéne nevelni a gyereket- olyanokká, akiknek a belső értékek számítanak. Az a baj csak, hogy a mostani nemzedék nem fogja tudni olyanná nevelni a gyerekét, mikor ő maga se olyan... :(

20/L

2011. márc. 27. 00:00
 24/29 A kérdező kommentje:

igen :) igazad van utolsó én is így gondolom, érzem.

Csak sok "mocskos" ember van manapsàg..

2011. márc. 27. 00:25
 25/29 anonim ***** válasza:

Éjféli húsz éves lány!

Amit írtál szívemből írtad. Én sosem tudnék megcsókolni sem, nem hogy lefeküdni valakivel akibe nem vagyok szerelmes. És nálunk is van úgy többször is hogy én nem elégülök ki, ő igen, de boldogan ölel át, és tudom hogy nagyon szeret. Számomra a szeretkezés 30%-ban kb. testi a többi inkább lelki dolog, mert olyankor érzem magamhoz a legközelebb, imádom ölelni közben, csókolgatni, simogatni. Én sem voltam soha más férfival, de nem is érdekel egyik sem, és nem tökéletes az enyém, de imádom ahogy rámnéz, ahogy átölel, ahogy viszonyul hozzám minden nap. Tudom hogy rá számíthatok mindig és nem csak mondja, de igaz is hogy életem végéig szeretni fog szerelemmel.

2011. márc. 27. 00:27
 26/29 anonim ***** válasza:

énis sokáig így voltam. jártam egy sráccal, szerettem, és azt gondoltam, nem tudnék olyannal együtt lenni, akit nem szeretek.

aztán a srác pár hónap után közölte velem, h csak kihasznált, és sosem szeretett.akkor így eltört bennem vmi.

azóta van 2 szeretőm, egyiket sem tudom érzelemmel szeretni, csak a szex köt össze velük.

a srácnak azóta már hosszú ideje van barátnője. elkezdett irogatni, h találkozzunk, szexeljünk.

ezzel megalázott, sokkal inkább, mint a szeretőim, akikkel már kezdetben megbeszéltük, h érzelmekről szó nincs.

neki van képe ilyet kérni azok után, h belőlem egy mély érzésekre képtelen bábot csinált.

a szex egy nagyon mocskos, undorító dolog tud lenni, jobb lenne, ha nem lenne.

a szerencséseknek adomány, akiknél kölcsönös a szerelem.

másokat viszont tönkretesz

20/L

2011. márc. 27. 03:14
 27/29 anonim ***** válasza:

Hát nem!

Meg egyébként is kihalna az emberi faj :)

Szerinted kefélne valaki is csak úgy pusztán hazafiasságból ha eleve szar lenne?

Ráadásul két emberen is múlik a dolog!

2011. márc. 27. 08:55
 28/29 anonim ***** válasza:
dehogy,is szexeljen az egész világ!
2011. márc. 27. 11:45
 29/29 anonim ***** válasza:

Szerintem is pénz nélkűl lenne boldogabb a világ.

a szex jó dolog,sőt,azt is megkockáztatom hogy a legjobb dolog a világon...

2011. márc. 27. 11:59
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!