Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lennénk boldogabbak szex nélkül?
Nem maga a pàrkapcsolatra, hanem úgy a vilàgra értem.
Nincs bajom a szexszel, de nyilvàn ha soha nem lett volna, nem is hiànyolnàm.Ezen elv alapjàn tettem fel a kérdést.
Nem lenne sokkal jobb, ha nem lennének mocskos szàndékok, megalàztatàs?Ha màshogy élnénk meg a szerelem beteljesülését? (nyilvàn màshogy is szaporodnànk)
Nem lenne annyi féltékenység és megcsalàs?
Nem ekörül forogna a vilàg?
Csak a szeretet és a szerelem szàmítana és az igazi értékek.
Nem a szexuàlis teljesítmény alapjàn ítélnénk meg, vàlasztanànk, hagynànk el partnereinket...
Mit gondoltok erröl?
Most magyaràztam el, hogy miért tettem fel a kérdést "csak úgy"
hidd el, hogy semmi probléma nincs a "lelki vilàgommal" nem kell belekotnyeleskedni sem a "problémàimba" amit màr itt generàlsz nekem.
ez egy kérdés, és ha nem tudsz rà vàlaszolni akkor ne írj..
ennyi erövel neked kell "szakember", mert nem igazàn tudsz 4 mondatból szerintem személyleíràst adni, (ugyanis ilyesmire senki nem kért) de Te piztos vmi parafenomén vagy, hogy mégis sikerült, vagy pedig túlzottan elöítéletes vagy.
Bolondok között könnyebb normàlisnak tünni? :)
Megnyugtatlak az ég vilàgon semmi problémàm nincsen.
Hat figyu! Szerintem ez eleg bonyolult kerdes, mert a szexualitas alapveto emberi oszton, aminek a kielegitesere igy vagy ugy, de torekszik az ember. Nehez megmondani, hogy milyen lenne a vilag, ha ez az alapveto oszton eltunne belolunk! Konnyen lehet, hogy akkor szerelem sem letezne, hiszen bizonyos szempontbol mondhatjuk, hogy igazabol a szerelem sem tobb, mint a termeszet agyafurt kis trukkje, hogy szexre es azom keresztul szaporodasra birja az embereket (ugye milyen rosszul hangzik igy?!:D).
Ha viszont maradna a szerelem es szeretet, csak a szex szunne meg, akkor maradna szerintem a feltekenyseg es a megcsalas is, hiszen a dominancia harc jo esellyel nem szunne meg, mert az emberek valoszinuleg ugyanugy torekednenek arra, hogy a szamukra legmegfelelobb partnert talaljak meg, csak mondjuk nem szexualis, hanem masfajta szempontok alapjan tortenne a "szelektalas"!
Szoval ha nem szexualis teljesitmeny alapjan itelnenk meg, valasztanank, hagynank el partnereinket (ahogy te fogalmaztal), akkor valoszinuleg mas szempontok alapjan tennenk ugyanezt!
csak lehet, hogy emberibb módon nem.. ?
Màrmint igazi értékek apaljàn, vagy az alapjàn, hogy tényleg összepasszolnak e
Oke, tegyuk fel, hogy nincs szex es igazi ertekek alapjan valogatunk!
Akkor ha neked van egy baratod, akivel jol megvagytok, de o talalkozik egy masik lannyal, akit ertekesebbnek es hozza jobban illonek itel meg es elhagy erte, akkor te elismeroen fogsz bolintani, hogy "Igen, igaza van a sracnak, o tenyleg egy ertekesebb lany" es vallranditva tovabballsz? Valoszinuleg nem, mert ez ugyanugy sertene az onerzetedet, mintha valaki szexualis okok miatt hagy el teged, vagy csal meg!
Es ahol sertettseg es serult onerzet van, ott altalaban feltekenykedes, vadaskodas es (intelligenciaszinttol fuggoen) mocskolodas is van!
Ezert gondolom azt, hogy ha a hagyomanyos ferfi-no viszonyrendszerbol kivesszuk a szexet, de meghagyjuk a szerelmet es az egyeb, szexualis kategoriakon kivul eso ertekek alapjan torteno szabad parvalasztas lehetoseget, az onmagaban nem szuntetne meg a feltekenykedest es megalaztatast!
Nem, ezt úgy képzeld el hogy nincs párkapcsolat. Tehát nem élsz senkivel, nincs ki elhagyjon, nincs akinek meg kell felelj (vagy neki vagy a családjának).
Végülis ez az egész párkapcsolat háború nem másról szól mint a szexről és utódnemzésről, akárhogy forgatjuk.
utolsó elötti.
ezt màr is megcàfolhatjuk a "nem jelentett nekem semmit" "csak a szexröl szólt" "téged szeretlek" mondatokkal...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!