Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lennénk boldogabbak szex nélkül?
Nem maga a pàrkapcsolatra, hanem úgy a vilàgra értem.
Nincs bajom a szexszel, de nyilvàn ha soha nem lett volna, nem is hiànyolnàm.Ezen elv alapjàn tettem fel a kérdést.
Nem lenne sokkal jobb, ha nem lennének mocskos szàndékok, megalàztatàs?Ha màshogy élnénk meg a szerelem beteljesülését? (nyilvàn màshogy is szaporodnànk)
Nem lenne annyi féltékenység és megcsalàs?
Nem ekörül forogna a vilàg?
Csak a szeretet és a szerelem szàmítana és az igazi értékek.
Nem a szexuàlis teljesítmény alapjàn ítélnénk meg, vàlasztanànk, hagynànk el partnereinket...
Mit gondoltok erröl?
Szerintem igazad van, már többször eszembe jutott mennyivel könnyebb és békésebb lenne a világ szex nélkül. Mondjuk ez az egyik mozgatórúgonk is, ha ezt az elönyét - és a szex közbeni örömérzést - valami pótolná akkor jóval szebb hely lenne ez a világ.
A szex és a vallás, ez a két legkártékonyabb dolog ami az emberiséget mióta eszünket tudjuk sújtja, nem kérdeztél butaságot.
ezért is mondtam én is, hogy "mintha soha nem lett volna"
még mielött vki vmi frigid, prüd "nönek" (mert még làny vagyok) nézne..
31F Nem hiszem hogy jó lenne, hozzá tartozik az életünkhöz. És jó!
De az az érzésem hogy valami olyan dolog érhetett pláne ha fiatal vagy amit éremes lenne egy szakértővel, pszihologussal megbeszélned, lehet segítene. Gondold át!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!