Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem lennénk boldogabbak szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lennénk boldogabbak szex nélkül?

Figyelt kérdés

Nem maga a pàrkapcsolatra, hanem úgy a vilàgra értem.

Nincs bajom a szexszel, de nyilvàn ha soha nem lett volna, nem is hiànyolnàm.Ezen elv alapjàn tettem fel a kérdést.

Nem lenne sokkal jobb, ha nem lennének mocskos szàndékok, megalàztatàs?Ha màshogy élnénk meg a szerelem beteljesülését? (nyilvàn màshogy is szaporodnànk)

Nem lenne annyi féltékenység és megcsalàs?

Nem ekörül forogna a vilàg?

Csak a szeretet és a szerelem szàmítana és az igazi értékek.

Nem a szexuàlis teljesítmény alapjàn ítélnénk meg, vàlasztanànk, hagynànk el partnereinket...

Mit gondoltok erröl?

2011. márc. 16. 15:51
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Szürke, unalmas lenne a világ szex és szerelem nélkül!
2011. márc. 16. 15:54
 2/29 anonim ***** válasza:
37%
Kérdezz meg egy impotenst: boldog-e.
2011. márc. 16. 15:54
 3/29 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem igazad van, már többször eszembe jutott mennyivel könnyebb és békésebb lenne a világ szex nélkül. Mondjuk ez az egyik mozgatórúgonk is, ha ezt az elönyét - és a szex közbeni örömérzést - valami pótolná akkor jóval szebb hely lenne ez a világ.

A szex és a vallás, ez a két legkártékonyabb dolog ami az emberiséget mióta eszünket tudjuk sújtja, nem kérdeztél butaságot.

2011. márc. 16. 16:02
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ez hülyeség, sztem inkább pénz nélkül lennénk boldogak nem szex nélkül :D
2011. márc. 16. 16:05
 5/29 anonim ***** válasza:
Sőt megkockáztatom h szex nélkül igazán hosszútávon nem is lehet boldog vki
2011. márc. 16. 16:06
 6/29 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kerdeztel butasagot, egyaltalan nagyon orvendtes, hogy ilyesmi megfogalmazodott benned. Szeretem az ilyen jellegu elmelkedeseket. CSak az a baj, hogy a kerdesedre nem valaszolok, mert nem akarok vizet predikalni es bort inni..:)
2011. márc. 16. 16:06
 7/29 A kérdező kommentje:

ezért is mondtam én is, hogy "mintha soha nem lett volna"

még mielött vki vmi frigid, prüd "nönek" (mert még làny vagyok) nézne..

2011. márc. 16. 16:10
 8/29 anonim ***** válasza:
Én nem szexelek, nem keresek kapcsolatot sem, és boldog vagyok. Pedig tudom hogy létezik, de hidegen hagy. Nyilván ha soha nem is lett volna szex, akkor senkinek nem hiányozna, de akkor meg más lenne előtérben, más körül forogna a világ szóval tulajdonképp tökmindegy, a végeredmény ugyanaz lenne. Szerintem a hozzáállásukon kellene változtatni az embereknek, hogy akiket annyira nem érdekel a szex, azokat az se zavarja, hogy másokat meg érdekel. Mint pl. engem sem zavar, én boldog vagyok. :)
2011. márc. 16. 16:13
 9/29 Moszuke ***** válasza:
a pénz nagyobb probléma
2011. márc. 16. 16:57
 10/29 kranpusz ***** válasza:

31F Nem hiszem hogy jó lenne, hozzá tartozik az életünkhöz. És jó!

De az az érzésem hogy valami olyan dolog érhetett pláne ha fiatal vagy amit éremes lenne egy szakértővel, pszihologussal megbeszélned, lehet segítene. Gondold át!

2011. márc. 16. 17:25
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!