Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
érdemes várni? 18 múltam de még nem voltam fiűval.18l
Ne siesd el. Csak azért hogy hű.. nem vagyok szűz Yeah!
Nincs értelme. Várj. Várj. Várj. Amúgy is, annál jobb lesz később minél tovább vársz ;) És legalább nem bánod meg... Butaság belefutni valamibe amire nem állsz készen. És amit nem szerelemből teszel.
Várni mire?
Ne dugasd meg magad az elsővel aki megtetszik, de te is próbálkozhatsz srácokkal. Odamenni hozzájuk, meg ilyenek hogy bátorságot adj a közeledésüknek. Sajnos nagyon sok az olyan srác aki nem mer kezdeményezni ezért nekünk nőknek kell megtenni az első lépéseket.
Ha talán tudatosan több esélyt adnál a környezetedben élő srácoknak arra, hogy közeledjenek feléd, több esélyt adnál magadnak, és nekik is.
Mire gondolok ?
-Tudatosan tartózkodj néha nyilvánosan is egyedül.. Nem azt mondom hogy különcködj, de 2-3 barátnőddel vagy senki nem fog odamenni hozzád, akármennyire tetszel neki.. (én sem tenném :D)
-Legyél szociális! Járj sokat társaságba, (ne hányós bulikba..) Járj elvalami olyan sportra ahol kb vegyesen jelennek meg a nemek, már azzal is nagymértékben kiszűröd a gyökereket (nem sok "én vagyok a keénycsávó" jár el sportolni stb..)
kb ennyit tdok mondani ! hajrá sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!