Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » érdemes várni? 18 múltam de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

érdemes várni? 18 múltam de még nem voltam fiűval.18l

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 20:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
ha még 1 kérdést sem tudsz normálisan megírni akkor ehhez abszolút kicsi vagy
2011. márc. 15. 20:07
 2/17 A kérdező kommentje:
bocsi lecsúszott az ujjam.valószínüleg veled is előfordult már.de a kérdés szerintem így is érthető.
2011. márc. 15. 20:11
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A szerelemig várj - csak úgy szabad. És csak úgy jó.
2011. márc. 15. 20:12
 4/17 A kérdező kommentje:
és ha már helyesírás,akkor az " akkor" szó elé tegyél vesszőt.
2011. márc. 15. 20:12
 5/17 A kérdező kommentje:
2. értelmes válaszolónak köszönöm
2011. márc. 15. 20:13
 6/17 anonim ***** válasza:
tegyél fel képet megmondjuk miért!
2011. márc. 15. 20:13
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is várd meg azt, hogy szerelmes legyél és viszontszeressenek. (Az persze már kérdés, hogy olykor az ember hajlamos összetéveszteni a szerelmet a szexuális vággyal.)
2011. márc. 15. 20:14
 8/17 anonim ***** válasza:

Ne siesd el. Csak azért hogy hű.. nem vagyok szűz Yeah!

Nincs értelme. Várj. Várj. Várj. Amúgy is, annál jobb lesz később minél tovább vársz ;) És legalább nem bánod meg... Butaság belefutni valamibe amire nem állsz készen. És amit nem szerelemből teszel.

2011. márc. 15. 20:17
 9/17 anonim ***** válasza:
61%

Várni mire?

Ne dugasd meg magad az elsővel aki megtetszik, de te is próbálkozhatsz srácokkal. Odamenni hozzájuk, meg ilyenek hogy bátorságot adj a közeledésüknek. Sajnos nagyon sok az olyan srác aki nem mer kezdeményezni ezért nekünk nőknek kell megtenni az első lépéseket.

2011. márc. 15. 20:20
 10/17 anonim ***** válasza:

Ha talán tudatosan több esélyt adnál a környezetedben élő srácoknak arra, hogy közeledjenek feléd, több esélyt adnál magadnak, és nekik is.

Mire gondolok ?

-Tudatosan tartózkodj néha nyilvánosan is egyedül.. Nem azt mondom hogy különcködj, de 2-3 barátnőddel vagy senki nem fog odamenni hozzád, akármennyire tetszel neki.. (én sem tenném :D)

-Legyél szociális! Járj sokat társaságba, (ne hányós bulikba..) Járj elvalami olyan sportra ahol kb vegyesen jelennek meg a nemek, már azzal is nagymértékben kiszűröd a gyökereket (nem sok "én vagyok a keénycsávó" jár el sportolni stb..)

kb ennyit tdok mondani ! hajrá sok sikert ;)

2011. márc. 15. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!