Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jelent valamit ha eddig a barátom telefonjában én voltam beállítva háttérképnek most pedig lecserélte? Vagy ilyen apróságokkal nem érdemes foglalkozni?
Figyelt kérdés
2008. dec. 9. 14:35
1/14 anonim válasza:
Hát engem bántana a dolog de ha a hozzád való viszonyulása nem változott semmi jelentősége! Kérdezz rá de ne úgy hogy azt érezze kérdőre vonod csak így hogy Átállítottad a háttered? aztán erre vagy annyit mond hogy aha vagy meg is magyarázza! Bár szerintem ettől függetlenül még nagyon szeret téged!
2/14 anonim válasza:
Ezek olyan apróságok.
Sztem vágyott arra, hogy egy másik háttérképe legyen, viszont ettől függetlenül ugyanazt érzi irántad.
Bízik továbbá abban, hogy nem hozod fel a téámát neki, és sztem ne is hozd fel.
Ha érzed, hogy minden rendben köztetek akkor nincs gond.
B.P.
3/14 anonim válasza:
hát ha egy másik nő az új háttér, akkor jelent valamit... amúgy meg ha valami zenekar/focicsapat/autómárka az új háttér, akkor téged ugyanúgy szeret, csak valószínű, hogy most találta meg azt a hátteret, amire vágyott
4/14 anonim válasza:
Amúgy meg is kérdezheted, csak kicsit se érződjön rajtad, hogy téged zavar a dolog. "Na mi van, már nem tetszem?" Ki lehet puhatolózni könnyedén is a dolgokat, és akkor nem kell aggódnod :D
5/14 anonim válasza:
ha nem egy másik lányról van szó nem kell, hogy nagyon zavarjon....lehet már öreg a kép, képezkedjetek le egyutt újra :) ....de ha meg más képet akar oda, ne zavarjon, nem a kép a fontos, hanem az érzések
6/14 anonim válasza:
Engem nagyon bánt. :S Pl amikor msn-en nem írja ki, hogy csak neki vagyok elérhető, az is bánt. :( Vagyis nemtudom... szóval nekem ez berögzül, de egyébként nemtudom van e jelentősége. Talán nincs is... :S Emberfüggő.
7/14 anonim válasza:
15:08-as hozzászólónak: az már a te bajod, ha ilyen apróság is bánt h másoknak is elérhető akar lenni
8/14 anonim válasza:
Engem picit zavarna, ha eddig én lettem volna a háttérképe és lecseréli. Attól viszont pipa lennék, ha másik nő pózolna a kijelzőjén. Én megkérdezném, nincs-e kedve egy friss képhez. Előfordulhat, hogy megunta kicsit és a változatosság kedvéért váltott. Ez esetben örülnie kéne egy új képnek.
9/14 anonim válasza:
Szia! Kérdezz rá nála letudod szűrni, ha hazudik és esetleg más lánnyal volt amiatt cserélte le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!