Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jelent valamit ha eddig a barátom telefonjában én voltam beállítva háttérképnek most pedig lecserélte? Vagy ilyen apróságokkal nem érdemes foglalkozni?
Figyelt kérdés
2008. dec. 9. 14:35
11/14 A kérdező kommentje:
Ilyen autós hátteret rakott ki. azért gondoltam h talán nem is érdekes, csak szerettem volna megkérdezni másokat, mit gondolnak erről:) köszi a válaszokat:)
2008. dec. 9. 16:35
12/14 anonim válasza:
Én lány vagyok. Nekem is a barátom a háttérképem, vagyis egy közös kép, de néha lecserélem, egyrészt, mert kell néha a változatosság, mert énelég sokat nézegetem a telefonomat (pl az időt az órákonXD), másrészt találok egy képet, ami annyira megfog, akkor azt néhny napra kirakom, aztán úgyis mindig visszacserélem. Még akkor is szeretem, ha a mi képünk van beállítva, amikor haragszom rá vmiért. Mondjuk ez azért is van, mert én szeretem ha változatos és jól néz ki a környezetem, vagyis, ha személyes, mindig hangulatfüggő. Én sokat foglalkozom minden értelemben az ilyesmivel, ezért szoktam néha lecserélni a barátomat háttérképként.
14/14 anonim válasza:
szerintem baromság, mért szeretném kevésbé a barátnőmet csak azért mert lecseréltem a hátteret? :D ilyesmin igazán ne törd magad abszolút felesleges :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!