Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen kis apróságokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kis apróságokkal lepjem meg a párom, csak azért mert együtt vagyunk?

Figyelt kérdés

Szerintem, ha 1-2 érzelmes verset küldenék neki sms-ben, vagy romantikus mms-t, vagy erotikus képeslapot email-ben küldenék a páromnak, mondjuk minden héten 1db-ot annak örülne vagy nyálasnak, kiboritónak találná??? Ő 17 éves én én is, egyébként meg 3hete vagyunk együtt.

Fiúk, ti örülnétek ilyen apróságoknak? Ha nem, akkor miért?

2009. okt. 19. 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ennyi idő után én még mellőzném egy ideig az erotikát. Habár én nem vagyok fiú, de nekem, mint lánynak például nem tetszene...
2009. okt. 19. 17:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Jó, de akkor mennyit várjak még ezzel? Én úgy szeretek adni, meglepni azokat akiket szeretek! :)
2009. okt. 19. 17:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Elhiszem, én is:) Küldjél sms-t, mondjuk napi egyszer-kétszer.Küédjél mms-t is, de hetente egyszer vagy kétszer. Küldhetsz képeslapot is, csak ügyelj a jellegére, nehogy utalásnak vegye például az erotikát, a srácok - habár ezt letagadják - nem szeretik azokat a lányokat akiket könnyen megkaphatnak. Szóval képeslap is mehet, de azt szerintem 2hétben egyszer elég... Mondjuk persze mindez attól függ mennyi idősek vagytok. Szóval mindent lehet, csak módjával:)
2009. okt. 19. 17:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Irtam, hogy mindketten 17 évesek vagyunk, de azért köszi :)
2009. okt. 19. 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Jah igen:D Pedig olvastam... Amúgy ha az én barátom jön hozzám, szoktam neki sütni vagy főzni valami finomat amit tudom hogy imád:D Annak hogy örülnek ám a férfiak...:D
2009. okt. 19. 17:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is sütnék, főznék neki, de nem egy háztartásban élünk. :)
2009. okt. 19. 17:40
 7/8 anonim ***** válasza:
hát de ha meghívod magadhoz, akkor simán főzhetsz neki. esetleg közös vacsi szülőkkel:D tudom h gáz, de bármi jó is kisülhet belőle.
2009. okt. 19. 18:15
 8/8 anonim ***** válasza:
párom imádja a hasát,szoktam kedvenc csokiját csempészni a táskájába...annak mindig örül
2009. okt. 19. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!