Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri foglalkozni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri foglalkozni vele?

Figyelt kérdés

Van egy fiú,elég jóban vagyunk,kedves ,aranyos,de nem tudom megéri-e még vele foglalkoznom.

Volt egy barátnője,akit "nagyon szeretett" de a lány otthagyta két hét után mondván,hogy a kapcsolat csak a szex miatt volt fenntartva..volt ez kb.2 éve..a fiú 18 a lány pedig 15 éves..ez kb. 2 és fél éve történt.

De mindig mondta,hogy tetszek neki meg igazán tudna szeretni.

A lány elhívta magához tegnap este,de úgy másolta át a beszélgetést,hogy gyere és felelevenítjük a dolgokat..

A srác persze azt mondta hogy csak beszélgettek,mert el akar felejteni..

Szerintetek történt valami???

17/L

2011. márc. 15. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:

"kapcsolat csak a szex miatt volt fenntartva.."

az összes ex ezt mondja nem?

2011. márc. 15. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Számolj avval, h lehet egy nem lezárt dolog, mondani meg bármit lehet. Vagy eltekintesz tőle, és nem veszed komolyan.
2011. márc. 15. 19:21
 3/5 A kérdező kommentje:

írkálja neki,hogy cica meg hogy milyen jó volt és reggel megkérdezték a lánytól,hogy mi ez az illat rajta??

Nagyon rosszul esett a dolog.=(

2011. márc. 15. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
tinik, fogjátok fle, hogy hetekig, hónapokig tartó kapcsolatokban próbálgatnak fel titeket, próbálgatjátok fel egymást, sok csalódás, átverés, seb árán... míg meg nem értek, de így az sem lesz már az igazi.. szerelem, még érettségitek sincs, 15 évesen meg épp kiléptetek az általánosból... ne csodálkozzatok. mi történt? azt csak az tudja, aki ott volt.
2011. márc. 17. 21:59
 5/5 A kérdező kommentje:

hát 17 évesen szerintem tudom,hogy mi van.(:

és nekem 14-15 évesen nem a szex volt a minden..

sőt..már a 17et betöltöttem mikor megtörtént a dolog..na de visszatérve a kérdésre..a csajt amúgy sem nagyon bírom.:(

2011. márc. 17. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!