Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek leszedessem? Megéri vele foglalkozni?
Lehet nem ide illik a kérdés de mind1 :))
Van egy "szépségfolt" egész a hasam alatt,kb a puncim fölött!Egy nagyobb anyajegy,nem túl nagy
olyan 5-6 mm-es...
Az első 2 barátom teljesen oda volt érte,mondta,hogy
nem minden nőnek van ilyen "szexepilje" !!
Ha csípőnadrágot veszek fel abból pl kilátszik,és mostanában le is szólnak miatta...
A mostani barátom is mondja,hogy nem tetszik neki,meg olyan kú.rvás !! És ez nagyon rosszul esett,engem is elkezdett zavarni...
Főleg,hogy a párom nem gondolja szexinek sokkal inkább taszítja!
Nem mintha ekkora ügyet kéne csinálni egy anyajegyből,
de azért a kú.rvás beszólása elég durva nem???
Amúgy ezen vesztünk össze!!!Halál ciki :S:S
Képes sértegetni,egy anyajegy miatt!!!
Amúgy a kérdésem másikfele az lenne,hamár ebben a topic-ban vagyunk.. Hogy srácok titeket zavarna???
Vagy csak az én pasim ilyen hülye??? :S
Szerintem akkora pofont kevertem volna le neki, hogy visszapattant volna a falról. Nálam alap, hogy ha szeretek valakit, aki állítólag viszont szeret, akkor nem használok rá ilyen szavakat és természetesen ezt viszont elvárom. Ha a párom lek*rvázna (mert gyakorlatilag majdnemhogy ezt tette) addig tartott volna a kapcsolatunk.
Ha egy tetoválásod van ott és arra mondja azt, hogy "kicsit érdekes" azt még lehet megértem, de ez egy anyajegy. Természetes dolog, ezzel születtél. Eszed ágába ne jusson leszedetni!!! Ha valaki nem tud így elfogadni, annyi baj legyen.
Egyébként nekem a mellemen van egy kb fél centis átmérőjű barna anyajegy (folt). Ha kivágottabb felsőt húzok fel kilátszik. Eddig soha senkitől egy rossz szót nem kaptam rá, de ha olyat mondana a párom rá, mint a tiéd, hát bizisten úgy megsértődnék, hogy többet az életben szóba nem állnék vele.
Én ezt elfogadtam, ilyen vagyok, legalább van egy "különleges ismertető jegyem", ami másnak nincs. :) Én erre büszke vagyok és amíg orvos nem tanácsolja, addig tuti nem fogom leszedetni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!