Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek leszedessem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek leszedessem? Megéri vele foglalkozni?

Figyelt kérdés

Lehet nem ide illik a kérdés de mind1 :))

Van egy "szépségfolt" egész a hasam alatt,kb a puncim fölött!Egy nagyobb anyajegy,nem túl nagy

olyan 5-6 mm-es...

Az első 2 barátom teljesen oda volt érte,mondta,hogy

nem minden nőnek van ilyen "szexepilje" !!

Ha csípőnadrágot veszek fel abból pl kilátszik,és mostanában le is szólnak miatta...

A mostani barátom is mondja,hogy nem tetszik neki,meg olyan kú.rvás !! És ez nagyon rosszul esett,engem is elkezdett zavarni...

Főleg,hogy a párom nem gondolja szexinek sokkal inkább taszítja!

Nem mintha ekkora ügyet kéne csinálni egy anyajegyből,

de azért a kú.rvás beszólása elég durva nem???

Amúgy ezen vesztünk össze!!!Halál ciki :S:S

Képes sértegetni,egy anyajegy miatt!!!

Amúgy a kérdésem másikfele az lenne,hamár ebben a topic-ban vagyunk.. Hogy srácok titeket zavarna???

Vagy csak az én pasim ilyen hülye??? :S

2011. szept. 5. 01:06
1 2
 11/15 napietus ***** válasza:
a pasid egy barom. ttől függetlenül lehet érdemes lenne leszedetni ha kiálló, mert a csípőnadrág vagy a bugyi dörzsölheti, és az veszélyes (az irritációtól egy jóindulatú anyajegy is elkezdhet rákosodni).
2011. szept. 5. 13:03
 12/15 Dia90' ***** válasza:
77%
Nem fér a fejembe, hogy hogy lehet egy anyajegyre azt mondani, hogy qrvás, hiszen az a test egy része! Elég fura barátod van...a szerelemben úgy fogadjuk el a másikat, ahogy van. Egyébként sem szép dolog a másikat kritizálni. Szerintem más kedvéért semmiképpen nem érdemes a testen változtatni, csakis akkor, ha téged zavar, vagy ha indokolt az eltávolíttatása az anyajegynek.
2011. szept. 5. 13:30
 13/15 A kérdező kommentje:

Engem eddig nem zavart,sőt...

Egyébként azért mondhatta,hogy Qrvás mert pont ott azon

a helyen van,de én szexinek tartom magamon!Nem eddig nem

volt vele problémám hál istennek nem dörzsölte a gatya!

Én amúgy is nagyon sértődős vagyok,zokon veszem az ilyen hülye dolgokat is,szóval képes lennék leszedetni,hogy másnak megfeleljek!!!De már rájöttem,hogy én döntöm el,hogy mi tetszik magamon és mi nem ! :)

2011. szept. 8. 20:20
 14/15 IQnindzsa ***** válasza:
100%
Örömmel hallom... és az istenbarma pasiddal mi van? Remélem már ex pasi!
2011. szept. 8. 21:30
 15/15 A kérdező kommentje:
Ezt most tőlem kérdi az előző??? :O
2011. szept. 11. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!