Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak miért "esik" jól ha lenyeljük a spermájukat?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 17:03
22/26 anonim válasza:
Nincs köze az elfogadáshoz, gusztus dolga.
23/26 anonim válasza:
Szerintem sem elfogadás kérdése. Ha teljes szívemből szeretem sem akarom hogy a számba menjen... Nem azért mert megalázónak tartom hanem mert egyszerűen számomra ez undorító. 15 éves hozzászóló, gratulálok, vagány 15 évesen tényleg ez a példás hogy nyeled a ge*it :D Szóval arra akarok kilyukadni, hogy én nem azzal fejezném ki a szeretetem és elfogadásom hogy lenyelném vannak erre más módszerek is xD
24/26 anonim válasza:
Imádom ha nők véleményeznek egy olyan kérdést ami még a pasik számára sem logikus hanem "érzésre megy"...
25/26 anonim válasza:
mert amiért a féfiak dolgoznak azt a nőknek meg kell enniük
26/26 anonim válasza:
elég lehozó lenne ha rohan kiköpni meg eléggé izgató dolog látni és a tudat hogy lenyeli plusz énis kinyalom őt akkormeg...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!