Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasiknak miért "esik" jól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak miért "esik" jól ha lenyeljük a spermájukat?

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 17:03
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
79%
Csak bizonyos értelmi színvonal alatt van ez így, nem mindenkinél. Kielégíti az uralkodási ösztönüket.
2011. márc. 15. 17:05
 2/26 Panda Péter ***** válasza:
57%
kicsit illúzióromboló, ha rögtön rohan a hölgy a fürdőszobába. persze azért nem válóok ha nem nyeli le.
2011. márc. 15. 17:08
 3/26 Thurston ***** válasza:
33%

:'D

Aha, akinek jól eisk, ha a barátnője lenyeli, az buta. Beszaork mik vannak.

Mondjuk az is egy óriási baromság, hogy köze van ennek az uralkodási ösztönhöz, nem tudom hol a fenlben hallottad/olvastad, mivel szexuál-pszichológiában teljesen alapvető tényként kezelik, hogy ennek az elfogadáshoz van köze (csakúgy, mint magának az orális szexnek). Ergo ennek sokkal inkább van köze ahhoz, hogy mennyire alapul szerelmen egy kapcsolat, mint bármiféle uralkodási ösztönhöz, meg értelmi szinthez.

2011. márc. 15. 17:10
 4/26 anonim ***** válasza:
47%

17:10

Valahogy így. Én nőként, a másik oldalról nézve is tökre így látom logikusnak. Meg hát mi a francért állnék neki köpködni, amikor az égvilágon semmi undorító nincs a spermájában..? Nem értem komolyan.

2011. márc. 15. 17:15
 5/26 anonim ***** válasza:
37%
nekem semmi bajom az ízével meg hát hogyismondjam praktikusabb :D fiatalok vagyunk, otthon nem csinálhatjuk, maradt a kocsi, margitsziget, gellérthegy,ilyenek :D ott meg nincs hol mosakodni, meg Wcbe köpködni szóval én simán lenyelem és annyi :)
2011. márc. 15. 17:19
 6/26 anonim ***** válasza:
14%
15/L
2011. márc. 15. 17:19
 7/26 anonim ***** válasza:
26%
Utolsó hsz: Vagány csajszi! :)
2011. márc. 15. 17:21
 8/26 A kérdező kommentje:

ez nem vagányság, ez gáz !

jó,de lehet mellre is élvezni,de sokszor a pasik inkább a számba akarnak elmenni..

2011. márc. 15. 17:23
 9/26 anonim ***** válasza:
45%
Talán mert így a tudtára adod, hogy elfogadod őt testileg-lelkileg, mindenestől. :)
2011. márc. 15. 17:27
 10/26 anonim ***** válasza:
71%
Nem gáz, szerintem is vagányság. De azt is értem, ha valakinek undorító. Én se tudnám a sajátomat a számba venni, nekem egyszerűen gusztustalan. Ha egy lány megteszi, akkor örülök, de ha nem, akkor sincsen semmi se. És hogy miért esik jól? Valóban az elfogadáshoz van köze. Meg az érzés: ő annyira kíván, hogy még a spermám is lenyeli. Ez nagyon boldoggá tud tenni egy szerelmes férfit. Egy nem szerelmest azt gondolom szintén izgat.
2011. márc. 15. 17:29
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!