Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak miért "esik" jól ha lenyeljük a spermájukat?
Kedves utolsó, ennek igen is köze van hozzá, nem egy helyen olvastam már.
De te vagy az okos az a lényeg. :)
Gondolom van olyan férfi, akinek ez az elfogadás/uralkodás jele, de hál' istennek nem mindenkinél. Az én párom tökéletesen elvan nélküle, azt mondja, hogyha engedtem a számba menni, akkor azt csinálok vele, amit akarok. Azzal semmi gondom nincs, ha a számba élvez, a lenyeléssel annál inkább. Én nem szeretem az ízét, így marad a kiköpés. Mindig be van készítve mellénk a zsebkendő, tehát kb. 10 mp alatt megvagyok vele. A párom pedig tudja, hogy mindennél jobban szeretem, és vele képzelem el az életem, így eszébe sem jut olyan hülyeséget belemagyarázni, hogy "nem fogadom el teljesen". A tökfőzeléket sem szeretem, és eszébe sem jut megetetni velem, akkor pedig miért kínozna ezzel? Ugyanaz a problémám mindkettővel, nem szeretem az ízét.
20/L
Több oka van:
1) szexi
2) jó érzés h elfogad mindenestől
3) praktikus h nem kell utána zsepit keresni, miközben gargalizal vele, aztan beleköpi
4) nem rontja el a hangulatot h rögtön utána rohan fogat mosni
5) ezt egy lány csak akkor teszi meg ha tényleg szeret. jó érzés h nekem megteszi.
Ha nem tenné meg akkor én (jogosan) úgy érezném h undorodik tőlem.
22 F
szerintem a kettőt nem kell összetenni...
A másik: gratulálok a 15 éves kislánynak, valóban nagyon "vagány" gyerek, csak ne mondja el senkinek.
Szerintem egy párnak teljesen magánügye, hogy mit tesz a lány a spermával. Van akinek nagyon keserű a spermája, minek kéne lenyelni azt egy lánynak, ha kiköpi az is kb 5 mp. Ha valakinek ezen múlik az önbecsülése temesse el magát!
Amelyik kapcsolatban gondot okoz, hogy a lány kiköpi ott a probléma, nem ott, ahol a lány kiköpi és az teljesen természetes mindkettőnek...
Mindegy nem állok le veszekedni, szerencsére van aki másképp gondolja...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!