Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányoknak a teste mikorra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak a teste mikorra fejlődik ki teljesen, vagyis hány éves korában van egy lánynak tökéletes formája?

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Átlagosan 19 éves korig nő egy lány, míg egy fiú 21 éves korig. De szerintem ez egyénileg változó...
2011. márc. 15. 16:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre csak kérdéssel lehet válaszolni. Milyen szempontból? Egyáltalán mi az, hogy tökéletes forma? Azt a fogpiszkálót amit ma jó nönek hazudnak a divatdiktátorok ahhoz én spec hozzá se nyúlnék, mert félnék, hogy összetöröm.

De legyünk konkrétak:

Nöi szépség:

Abban a korosztályban amelyikböl a szépségversenyeket nyernek. Vagyis 17-24 évesen vannak a csúcson. Ez nem jelenti azt, hogy akkor 26 évesen már fel kell kötnie magat csak sokkal több energiába kerül fentartani a szépséget.

Hormonálisan a 30-as évei elején van a csúcson.

2011. márc. 15. 17:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Elsö

Ezen jót nevettem. 21 évesen a fiuk csúcskora:-)) Abban a koroban még az ember fia kétmarokkal tartja a tele heréit sopánkodva egy jó d.ugás után. A férfikor csúcsa ott kezdödik amikor az férfihoz jönnek a nök és nem a férfi rohangál a nök után. Az nem 21 hidd el. Ehhez adj még legalább 10 év tapasztalatot és úgy néz vissza a dologra.

2011. márc. 15. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!