Érezted már, hogy olyan tökéletes az életed, mint a lányoknak a sweet 16-ban? Kivéve a nyávogós, követelőzős részt.
Figyelt kérdés
Úgy értem mindenetek megvan,még több is,de nem csak kézzel fogható dolgokra gondolok,hanem boldogok vagytok,vannak barátaitok,párotok és mellette minden olyan dolog amire egész életedben még csak gondolni sem mertél.2011. febr. 11. 22:15
3/8 anonim válasza:
én nem akarok ugy élni!
nkekm ugy tökéletes az életem ahogy van!
azok a tyukok tuti h nem tudnak semmit az életről:S
4/8 A kérdező kommentje:
Na utolsó,ez a lényeg,de ez csak egy hasonlat volt.De itt kíváncsi lettem volna,hogy volt-e már olyan,hogy minden olyan dolog ami kézzel fogható és vágytatok rá megkaptátok az élettől.
2011. febr. 11. 22:39
5/8 anonim válasza:
Igen, de nagyon-nagyon régen. Az is csak rövid, és átmeneti állapot volt, de legalább volt. :) Sajnos nagyon ritkán van, hogy minden területen egyidejűleg rendben van minden, vagy a családban, vagy a baráti körben, vagy szerelemben volt valami probléma. Jelenleg mindháromban. :(
6/8 anonim válasza:
sosem éreztem ilyet,de azoknál a lányoknál biztos boldogabb vagyok..és jobb is :)
8/8 anonim válasza:
Nem, pedig rohadtul örülnék neki!! *_* Nem vagyok nyávogós, affektálós, csak nem tudom valahogy elég rossz, hogy látom azokat a kis tinip!csákat...mégis elfog az irigység, hiába nem vagyok olyan. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!