Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt lányok! Milyen a sperma íze?
Szerintem tökmindegy ki mit eszik-iszik. Első barátomé olyan sós volt, mintha három kanál sóval nyakon öntöttem volna a tojásfehérjét. Most nézzetek le, de ezt nem lehet nem fintorogva kibírni, hát borzasztó volt, én nem bírtam lenyelni. Pedig evett ő mindenfélét, hogy jobb legyen, de mindig egyformán iszonyú sós. El is ment a kedvem az egész orál témától.
Mivel ő volt az első, féltem, hogy másoké is ilyesmi lesz, és elég vonakodva álltam a dologhoz, ha orálról volt szó, de nagy megkönnyebbüléssel tapasztaltam, hogy másoknak jóformán semmilyen íze nem volt. Olyan... semmilyen, tényleg.
sok rosszat hallottam ismerőseimtől, h milyen pocsék...féltem is. aztán meglepődtem, m a barátomak nagyon édes. mondjuk ő imádja a rostos gyümölcsleveket, szinte mindennap iszik, lehet, h ettől van.
én lenyeltem neki elsőre, és azóta is. utána szoktam inni kis vizet, h ne száradjon ki a szám.
ő szokott néha utána is csókolózni velem, nem zavartatja magát a saját spermájától.
úgy látszik, v.kinek finom, v.kinek nem...kérd meg, h előtte nap, igyon sok gyümölcslevet, és ne egyen húst, meg sós dolgokat.
finom, fluoré főleg sok fluorid van benne meg fehérje, vegyes ízért ráverem az enyémet is és úgy eszem meg, "vegyesméz" 4ever :DDD
SP voltam sziasztok
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!