Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tapasztalt lányok! Milyen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalt lányok! Milyen a sperma íze?

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 11:25
1 2 3 4 5
 21/48 hattti válasza:
100%
Tudom lányoktól vársz választ ..én férfi vagyok,de talán segíthetek. A feleségem hagyja, hogy a szájában menjek el, régebben ő ís kiköpte, de mostanában lenyeli./nem panaszkodott az íze miatt sose/ Szerintem miközben kiköpöd jobban felfordulhat a gyomrod mint ha lenyelnéd ,de nem az íze miatt.. mondjuk ha nekem a szájból számba engednék, vagy kinyalnám a punciból tuti rókáznék.. az ízét onnan tudom ,hogy miután lenyelte megcsókolt...hát szerintem inkább ízetlen, kicsit talán sós, kicsit keserű de nem intenzíven. a spermától én mint férfi undorodom, de a hüvely váladék sosem zavart pedig az is hasonló. Felfogás kérdése ... amúgy a sperma hihetetlenül egészséges anyag tele minden speckós ásványal, semmi egészségtelen anyag nincs benne. szóval egészségedre:)
2011. márc. 15. 12:26
 22/48 anonim ***** válasza:
Utolsó: Azért szopás után megcsókolni, meg lenyelni egy nagy teáskanál cuccot kicsit más...
2011. márc. 15. 12:28
 23/48 hattti válasza:

persze, persze mint írtam is felfogás kérdése, meg hát gondolom talán az is ,hogy kinek csinálod...

lényeg az ha nem is nyeled le , készülj fel rá és ne pattanj le róla öklendezve mikor elkezdődik, mert mindent elszúrsz.

Kérd meg ,hogy szóljon előtte és fejezd be kézzel de csináld végig... közben is visszaengedheted a szádból csak vigyázzatok mert minden olyan lehet, és ne kend a puncidhoz..

2011. márc. 15. 12:38
 24/48 anonim ***** válasza:
de ha felsz tole minek kell a szadba elvezen?
2011. márc. 15. 12:41
 25/48 A kérdező kommentje:
Akarnám is egy részről hogy jó legyen neki, de tartok a következményektől.
2011. márc. 15. 12:48
 26/48 anonim ***** válasza:
53%
Sztem meg éppen az h elsőre inkább gyorsan nyeld le ne pedig ízlelgesd... am nem rossz én nem tom elképzelni h vki behánnyon tőle :D A köpködés viszont nagyon illúzióromboló tökmindegy h zsepibe vagy törölközőbe vagy akárhova :S
2011. márc. 15. 12:58
 27/48 anonim ***** válasza:

előző vok

Nem kell paráznod tőle van sok szarabb ízű gyógyszer azt mégis simán lenyelik az emberek :D Max. abból lehet baj ha túlparázod :D A barátodnak meg biztos nagyon nagyon nagyon jó érzés lesz!

2011. márc. 15. 13:03
 28/48 anonim ***** válasza:
Szerintem első alkalomnál kérd meg a párodat, hogy mielőtt elélvezne szóljon, hogy ne a szádba. Miután elélvezett megcsókolhatod a péniszét megízlelve, hogy milyen is a sperma íze, szaga, állaga stb. Így a következő együttlétkor már el tudod dönteni, hogy szeretnéd-e vagy sem közvetlenül a szádba vagy sem.
2011. márc. 15. 13:31
 29/48 A kérdező kommentje:
A másik dolog, azt tapasztalt hogy mitán "megszárad" a sperma nagyon kellemetlen szaga lesz. A szám is ilyen szag lesz?
2011. márc. 15. 13:34
 30/48 anonim ***** válasza:
53%
Nekem semmi bajom az ízével,főleg hogy nem kóstolgatom, kicsit mélyebbre veszem. ő ráránt még egyet és má megy is, ahogy jön nyelem, nem kóstolgatom :)
2011. márc. 15. 13:49
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!