Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt lányok! Milyen a sperma íze?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 11:25
11/48 anonim válasza:
Hát az, hogy lesz-e hányingered, attól függ, hogy mennyire viseled az ilyen jellegű dolgokat. Vannak, akik nem bírják.
12/48 A kérdező kommentje:
Ti le is szoktátok nyelni?
2011. márc. 15. 11:43
13/48 anonim válasza:
Ha még sosem csináltad, akkor az elsőnél ne nyeld le egyáltalán, csak ízlelgesd. Mivel még azt sem tudod igazán, hogy hogy néz ki, így elég nagy meglepetés érhet az állagával, ízével, mennyiségével illetően, és lehet hányás lesz a vége. Szóval először óvatosan.
14/48 A kérdező kommentje:
De nem illúzióromboló, ha egyből szaladok is a WC-re? Vagy hova köpjem ki?
2011. márc. 15. 11:46
16/48 A kérdező kommentje:
Tartok tőle, mert azért nem szeretném lehányni. :(
2011. márc. 15. 11:52
17/48 anonim válasza:
Igen, köpheted zsepibe is...mondjuk én azt egyáltalán nem szeretem, mert elég hamar átázik, minden olyan lesz.
A legjobb, ha van nálatok kéznél egy kis törölköző, vagy intim törlőkendő esetleg.
De mindenképpen előtte beszéljetek erről a barátoddal, az a biztos. Így legalább tud majd jelezni, hogy ha már ott van, és még véletlenül sem megy el a szádban.
18/48 A kérdező kommentje:
Én pont megengedném hogy elmenjen, csak nem tudom milyen is lesz.
2011. márc. 15. 12:11
19/48 ***verus*** válasza:
Nem mindig ugyan olyan ízű. DE én se mondanám hogy szar. Elsőnek tényleg ne nyeld le, előttem szóloknak igaza van. Hát ne rohanj a WC-re az olyan illúzió romboló. Zsepibe vagy törölközőbe.
20/48 A kérdező kommentje:
A szagát mihez tudnátok hasonlítani?
2011. márc. 15. 12:15
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!