Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk nektek ez bejönne?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek ez bejönne? Tegyük fel hogy még nem elégítettétek ki sehogy a párotokat. Ha a lány így adná tudtotokra az bejönne? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ha még nem elégítettétek ki (itt kézzel gondolom de amúgy sehogy máshogy se) de a lány már nagyon szeretné, és nincs kedve megvárni míg a fiú magától csinálja, ezért oda teszi a fiú kezét a saját p*nájára. Nektek ez bejönne? Vagy inkább várja meg a lány míg a fiú magától lép.

Kort is kérek. :) Köszi

2011. márc. 14. 22:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
óh dehogynem. Már ő is akarja a szexet. meg is beszéltük h hamarosan megtörténik. Nem zavarja a korom mert az csak egy szád e látja rajtam hogy érett vagyok. Csak egyszerűen valamiért ő nem elégít ki.
2011. márc. 14. 22:49
 12/19 A kérdező kommentje:
szád helyett számot akartam írni.
2011. márc. 14. 22:50
 13/19 Futurare ***** válasza:
Ha szó volt róla, és ő is akarja, de nem teszi, akor vagy fél, vagy tajniggerparaszt, és csak kihasznál...;)
2011. márc. 14. 22:50
 14/19 A kérdező kommentje:
hát köszi a választ.. mások véleményére is kíváncsi lennék : D
2011. márc. 14. 23:36
 15/19 anonim ***** válasza:
Tedd nyugodtan oda a kezét, söt a megfelelö mozgást is mutasd. Ha egy csepp esze van, gondolatban csak megköszöni. Kell ilyenben irányitani!
2011. márc. 14. 23:57
 16/19 anonim ***** válasza:
Tudod van az a "sztereotípia", hogy fiúknak illik nem ajtóstul rontani a házba és megvárni, amíg a lány készen áll a szexre egy hosszabb távú kapcsolatban és ezt nem illik erőltetni, majd jelzi az illető, ha úgy gondolja, hogy mehet a menet. Szerintem a párod pont erre a jelzésre vár. :) Szóval nyugodtan csináld, sokkal egyértelműbb nem is lehetne a jelzés részedről. :) f21
2011. márc. 15. 00:25
 17/19 anonim ***** válasza:
próbáljuk ki rajtam!
2011. márc. 15. 02:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha nekem a szerelmem odatenné a kezem a puncijára, akkor bolond lennék visszautasítani.
2011. márc. 15. 07:58
 19/19 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) azt hittem néhány fiúnak kellemetlen lenne, de ezek szerint tök felesleges volt félnem, mert ezt mindenki szereti ^^ tisztelet a kivételnek :P
2011. márc. 15. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!