Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk nektek ez bejönne?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek ez bejönne? Tegyük fel hogy még nem elégítettétek ki sehogy a párotokat. Ha a lány így adná tudtotokra az bejönne? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ha még nem elégítettétek ki (itt kézzel gondolom de amúgy sehogy máshogy se) de a lány már nagyon szeretné, és nincs kedve megvárni míg a fiú magától csinálja, ezért oda teszi a fiú kezét a saját p*nájára. Nektek ez bejönne? Vagy inkább várja meg a lány míg a fiú magától lép.

Kort is kérek. :) Köszi

2011. márc. 14. 22:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

igen, de én is kielégíthetlek.

18f

2011. márc. 14. 22:25
 2/19 anonim ***** válasza:

igen, tetszene.

23

2011. márc. 14. 22:25
 3/19 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat. elsőnek üzenem h megvagyok a jelenlegi párommal ;)

Csak kíváncsi vagyok, hogy ez neki lehet-e kellemetlen,vagy érezheti-e úgy hogy kényszeríteni akarom

2011. márc. 14. 22:28
 4/19 Futurare ***** válasza:

A 'p*nájára' kifejezés helyett más nem volt?:)

Amúgy tetszene, de csak akkor megyek bele valamibe, ha adottak a körülmények. Ne akkor szórakozz a pároddal, ha mondjuk egy 12 órás műszakot húzott le egy bányában. Remélem érted. És semmi féle képpen sem erőltetném.

2011. márc. 14. 22:28
 5/19 A kérdező kommentje:

bocsi a kifejeszésért :P

amúgy 17éves suli, szóval annyira fáradt úgyse lesz :P

Itt amúgy az a lényeg, hogy holnapra 'tervezem' az első együttlétet. De ő még nem elégített ki, és szeretném ha előtte megtörténne. És lehet hogy én vezetem rá. :P

2011. márc. 14. 22:31
 6/19 Futurare ***** válasza:
Te hány éves vagy?
2011. márc. 14. 22:37
 7/19 A kérdező kommentje:
15
2011. márc. 14. 22:37
 8/19 Futurare ***** válasza:
Ha a fiú nem akarja, az azért van mert tekintettel van a korodra... én értékelném ezt benne, és megadnám a módját az első együttlétnek.
2011. márc. 14. 22:40
 9/19 A kérdező kommentje:
tehát akkor ha a korom miatt van ez (nem mintha amúgy korom ellenére én nem elégíteném őt ki) akkor nem fogja zavarni, ha én adom meg az első löketet és én teszem oda a kezét?
2011. márc. 14. 22:45
 10/19 Futurare ***** válasza:
Figyelj, ha a korod miatt van, akkor oda teheted a kezét, de nem fog továbbmenni.
2011. márc. 14. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!