Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem? Nagy didik.
Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel már volt már aktusom...és adott egy barátnő .az elsőnek említett csaj csupa izom..nedves nunija van és anális szexbe is bele megy 100 mellbőség arányos test és vad végtelenül és alkalmiii!!!!! ...És meg akarom csalni a baránőmet ezzel a lánnyal mert már annyira kívánom pl mútkor már ott vártunk hogy a f*szomat fogdosta csak le állítottam és múltkor majdnem belehaltam annyira kívántam és megtegyem???2011. márc. 14. 19:49
31/35 anonim válasza:
Amugy en nem ertem a kerdes lenyeget? Minek kerdezel ilyesmit mikor ugyis azt csinalsz amit akarsz. Am en nem hiszem ezt a sztorit amit ide szepen leirtal. Csak azert nem mert ha igaz volna nem irnad ide hanem mar reg a sunaval foglalkoznal...
32/35 anonim válasza:
Ha úgyis megcsinálod amit akarsz akkor minek kérdezel meg minket.Inkább dicsekedni akartál.
33/35 anonim válasza:
Lelkiismeret kérdése.Ha szereted a csajodat és megzsinyegteted a másik csajt elöbb-utobb szarul fogod magad érezni,és akkor kiderül.Te tudod meg ér-e ennyit a kapcsolatotok.Mérlegelni kell!(Mondjuk én se biztos hogy kihagynám)
35/35 anonim válasza:
EL NE HIGGYÉTEK MÁR KAMU! Hozza a b.nőjét is che kb 15 lehet a gyerek barátnője 1 szál se és itt gizdul a SEMMIRE!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!