Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem? Nagy didik.
Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel már volt már aktusom...és adott egy barátnő .az elsőnek említett csaj csupa izom..nedves nunija van és anális szexbe is bele megy 100 mellbőség arányos test és vad végtelenül és alkalmiii!!!!! ...És meg akarom csalni a baránőmet ezzel a lánnyal mert már annyira kívánom pl mútkor már ott vártunk hogy a f*szomat fogdosta csak le állítottam és múltkor majdnem belehaltam annyira kívántam és megtegyem???2011. márc. 14. 19:49
11/35 anonim válasza:
szeretnéd, de bilibe lóg a kezed kishaver :) Barátnőd sincs, nem, hogy olyan lúvnya, akibe betehetnéd a farkad! Agyilag kéne még rengeteget fejlődnöd!
12/35 A kérdező kommentje:
keresek piát és kotont...az mondta hogy egész éjjel azt csinálok vele amit akarok és hoz kamerát (!!!) és lehet hozza a barátnőjét. :D
2011. márc. 14. 20:00
13/35 anonim válasza:
naa nebántsd már ,hát úgy bele élte magát:)
14/35 A kérdező kommentje:
davex . bírlak :)
2011. márc. 14. 20:02
15/35 A kérdező kommentje:
na majd beszámoljak róla??
2011. márc. 14. 20:03
16/35 anonim válasza:
az én kérdésem csak annyi lenne, hogy ezután hogy nézel a barátnőd szemébe...
17/35 anonim válasza:
Istenem de szánalmas.. Ha tényleg jönne hozzád egy ilyen bomba csaj mi a frászért itt írogatnál te kis p*cs..
18/35 A kérdező kommentje:
úgy hogy kinyitom a szemem és úgy...Mér hagy ek elszaladni egy ilyen ingyen ribancot??
2011. márc. 14. 20:05
19/35 anonim válasza:
mit dicsekecc kis köcsi:)
tudjuk úgyis hogy a Nagyi most tolta eléd az esti kakaót
20/35 anonim válasza:
kamu........de a figyelmet azért megkaptad
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!