Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem? Nagy didik.
Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel már volt már aktusom...és adott egy barátnő .az elsőnek említett csaj csupa izom..nedves nunija van és anális szexbe is bele megy 100 mellbőség arányos test és vad végtelenül és alkalmiii!!!!! ...És meg akarom csalni a baránőmet ezzel a lánnyal mert már annyira kívánom pl mútkor már ott vártunk hogy a f*szomat fogdosta csak le állítottam és múltkor majdnem belehaltam annyira kívántam és megtegyem???2011. márc. 14. 19:49
2/35 anonim válasza:
nem értem miért akarod megcsalni a barátnőd.. Tipikus "pasi" feláll, és megy utána ahelyett, hogy gondolkozna -.-"
3/35 A kérdező kommentje:
VAN ISTEN!!!elmegy bulizni a csajom . ittt az idő...jó éjt nekem jó lesz.
2011. márc. 14. 19:53
4/35 anonim válasza:
te kis vadkan.
ezt most komoly, hogy tőlünk kérdezed??
még a végén azt fogjuk hinni, hogy meleg vagy.
döntsd el egyedül, kis perverz!!
5/35 anonim válasza:
Én simán döngetném,csak ügyesen titkold! Én is voltam ilyen helyzetbe.
7/35 anonim válasza:
Tedd meg ne halogasd 1x úgy is megtennéd nem mindegy akkor mikor!!mert ha most meg akarod később is megfogod most vagy soha!!!
by:Pasik szövetkezete :D
8/35 A kérdező kommentje:
azt mondta átjön
2011. márc. 14. 19:55
9/35 anonim válasza:
ügyesen ,akkor éld ki magad :DDD 1.vagyok
10/35 A kérdező kommentje:
bikini modell :)
2011. márc. 14. 19:57
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!